spontane bruidsfotografie

Fotograaf Bruiloft Uden

Bruiloft Robin & Geert

Deze bruiloft was anders dan de anderen. De bruiloft van Robin & Geert was namelijk voor iedereen een verrassing! Vrienden en familie nodigden ze uit voor een barbecue bij hun in de achtertuin. De gasten stroomden langzaam binnen en daar stonden ze dan. Prachtig aangekleed in een geweldig decor. Heel bijzonder! Ik neem je mee door de dag. Het begon allemaal bij Robin thuis.

aankleden bruid

Kleinste details

De grootste momenten tot de allerkleinste details, alles wordt vastgelegd.

trouwfotograaf
details trouwjurk
bruiloft in uden
trouwen uden
trouwen in brabant

Bruidsfotografie Uden

Na het aanbelmoment ging ik samen met Robin & Geert op pad om mooie trouwfoto’s te maken. Ze waren inmiddels al gewend aan de camera, want een paar weken geleden hebben we in het geheim een pre wedding shoot gedaan. Daar ervaar je dat het allemaal vanzelf gaat en je absoluut geen zorgen hoeft te maken over de bruidsfotografie. Veel bruidsparen gebruiken een foto uit deze fotoshoot voor op de trouwkaart. Dat ging bij Robin & Geert natuurlijk niet, aangezien het allemaal een verrassing was.

trouwfoto's bedafse bergen
buiten trouwfotografie
trouwfotoshoot
trouwen fotograaf

Industriële trouwfoto’s

Nadat we mooie trouwfoto’s in het groen hadden gemaakt vertrokken we naar een houtzagerij. Daar konden we industriële trouwfoto’s maken. Totaal iets anders, maar wel heel mooi! Het is extra leuk dat je zo gevarieerde trouwfoto’s krijgt.

trouwfoto's zwartwit
fotoshoot buiten trouwen
trouwfotografie uden
trouwfoto's in het bos
originele trouwfoto's

Trouwfotoshoot

De trouwfotoshoot sloten we samen af met champagne en toen was het echt tijd om terug te gaan. Snel even een broodje eten en wachten op de eerste gasten. Robin & Geert stonden klaar in de achtertuin om iedereen op te vangen. De reacties waren goud waard. Sommige hadden al een klein vermoeden, andere helemaal niet. Geniet mee van deze oprechte blikken!

fotograaf trouwdag
fotograaf trouwfeest uden
bruiloft fotograaf
professionele trouwfotograaf
buiten trouwen
trouwen in de tuin
bruiloft details
buiten bruiloft fotograaf

Trouwen in de achtertuin

Trouwen in de achtertuin blijft bijzonder en persoonlijk. De ceremonie van Robin & Geert vond plaats in de boomgaard. De afgelopen weken hebben ze hard gewerkt om het allemaal mooi aan te kleden. En kijk nu wat een plaatje.

trouwen in de boomgaard
trouwfoto's laten maken uden
bruiloft uden
industriele trouwfoto's
spontane bruidsfotografie uden
spontane bruidsfotograaf uden

Spontane trouwfoto’s

Naast de reguliere trouwfoto’s maken we ook altijd een spontane serie. Vooral niet te statisch. En kijk wat dat oplevert!

leuke trouwfoto's
trouwen in uden buiten

fotografie trouwfeest brabant
trouwen achtertuin
trouwfoto
fotograaf bruiloft uden

Fotograaf bruiloft Uden gezocht?

Ga jij ook binnenkort trouwen in de omgeving van Uden en ben je op zoek naar trouwfoto’s die net iets anders zijn? Een spontane trouwreportage vol met de grootste én kleinste momenten waardoor jullie de hele dag kunnen herbeleven? Stuur dan even een berichtje.

Ik heb volop genoten van de bruiloft van Robin & Geert en ik ben altijd in voor nieuwe dingen. Deze verrassingsbruiloft kon ik zeker waarderen. Dankjewel dat ik hierbij mocht zijn. GENIET nog heel lang van jullie foto’s.

fotograaf bruidsfeest