LinkedIn foto Nijmegen

LinkedIn foto Nijmegen

Lydia wilde graag een LinkedIn foto in Nijmegen laten maken. Ze was niet tevreden met haar huidige profielfoto op LinkedIn. Het was een oude vakantiefoto die bijgesneden was. Tijd dus voor iets nieuws.

Het liefst op korte termijn. “Lukt aanstaande vrijdag? Dan ben ik vrij.” Ik fotografeerde de hele dag een bruiloft, dus dat werd lastig. Ik begrijp dat het fijn is als je snel een goede profielfoto hebt, dan kun je ook verder met je sollicitaties en het versturen van je CV. Dus trof ik Lydia direct na de bruiloft bij mij in de fotostudio.

linkedin foto in nijmegen
linked in foto nijmegen
linkedin fotoshoot nijmegen

LinkedIn foto in de studio

Lydia koos voor een LinkedIn foto in de studio. We begonnen met een witte achtergrond. Tussendoor veranderde ik het licht, zodat je een hele andere setting krijgt. Van te voren had ik haar geadviseerd om een extra setje kleding mee te nemen, dat oogt gelijk anders. Zo kun je de verschillende foto’s op verschillende kanalen gebruiken.

Ik ben erg enthousiast over de LinkedIn foto, maar dat kwam ook door jou. Het was ontspannen daarom voelde ik me op mijn gemak en dat was fijn. – Lydia

LinkedIn foto laten maken?

Ben jij ook toe aan een nieuwe LinkedIn foto? Wees niet bang om een afspraak te maken. Ik hoor vaak dat mensen vinden dat ze nooit goed op foto’s staan, totaal niet fotogeniek zijn en een hekel hebben aan foto’s van zichzelf. Zet dat even aan de kant want ik ben er 100% van overtuigd dat je met een mooie foto naar huis gaat waar je helemaal achter staat. Ik laat de foto’s tussendoor zien en we bespreken wat je mooi vindt. We maken foto’s in een fijne sfeer, dus dat komt helemaal goed.