vriendinnen fotoshoot fotostudio Nijmegen
mooi portret vriendinnen

Vriendinnen fotoshoot omgeving Nijmegen

Deze week vierden drie vriendinnen hun vriendschap door middel van een vriendinnen fotoshoot omgeving Nijmegen. Ze wilden graag iets meer dan een selfie. Die hebben ze namelijk al genoeg. Het gaat hier om een echte mooie foto én wat net zo belangrijk is: het creëren van een fijn moment samen en een mooie herinnering.

professionele fotoshoot

vriendinnen fotoshoot omgeving Nijmegen
fotostudio met vriendinnen

Vriendinnen fotoshoot studio

Ze konden kiezen voor een buitenfotoshoot of een vriendinnen fotoshoot in de studio. Ze kozen voor het laatste. Het voordeel daarvan is dat je niet afhankelijk bent van het weer.

omgeving nijmegen fotoshoot

Spontane vriendinnenfoto’s

We maken spontane foto’s, dus je hoeft niet te poseren. Tussendoor kun je van outfit wisselen, zodat de serie lekker afwisselend wordt en je niet op alle foto’s in dezelfde kleding staat.

Nogmaals hartstikke bedankt voor de vriendinnen fotoshoot! We hebben erg genoten en het ging ook allemaal van zelf in eens! – Lieke

vriendinnenfotoshoot studio
spontane vriendinnenshoot
zwanger fotoshoot

Profielfoto

Het is natuurlijk ook leuk om van iedereen een foto apart te maken. Eén van de meiden was zwanger, en als je dan toch in de fotostudio bent maken we meteen een mooie foto van de buik. Altijd bijzonder om te hebben, voor nu en vooral voor later.

fotoshoot nijmegen vriendinnen

Tijdens de vriendinnen fotoshoot vind ik het echt belangrijk dat iedereen zichzelf is. Je vergeet heel snel de camera en kan dan oprecht genieten. Over een paar jaar als je de foto’s van de vriendinnen shoot terug kijkt herinner je dat mooie moment samen en denk je terug aan de waardevolle vriendschap.

Na de fotoshoot heb ik de foto’s op een groot bioscoopscherm laten zien en iedereen mocht de foto’s uitkiezen die ze het mooiste vonden. De foto’s worden vervolgens in hoge kwaliteit digitaal doorgestuurd, zonder logo. Zodat je er optimaal van kan genieten!

omgeving nijmegen vriendinnen fotoshoot

vrijgezellendag fotoshoot