zwangerschapsfotoshoot buiten met kinderen

Zwangerschapsfotoshoot buiten met kinderen

Janneke wilde graag een zwangerschapsfotoshoot buiten met kinderen, lekker spontaan en niet te stijf. We gingen naar de Bedafse Bergen in Uden, een grote zandvlakte waar de jongens lekker konden rennen en klimmen in de bomen. Dat bleek geen verkeerde keuze, wat genoten ze!

zwangerschapsfotoshoot kinderen
buiten fotoshoot
zwangerschaps shoot buiten

Naast mooie foto’s van je buik is het natuurlijk ook leuk om foto’s samen met je gezinnetje te hebben. Aangezien de jongens nu nog goede zin (en schone kleding!) hadden begonnen we daarmee. Maak je daar geen zorgen over, want dat gaat vanzelf. Zolang de kinderen het leuk vinden, vinden de volwassenen dat ook.

spontane kinderfotoshoot
fotograaf zwangerschapsshoot
zwangerschap fotoshoot met kind
zwangerschapsfotoshoot met gezin

Wat doe je aan tijdens een zwangerschapsfotoshoot?

Het belangrijkste is dat de kleding niet vloekt. Daarnaast is het fijn als je niet bang hoeft te zijn dat je kleding vies wordt. Kijk maar naar deze zwangerschapsfotoshoot buiten met kinderen, dan is het toch heerlijk dat ze lekker door het zand mogen rennen en met takken mogen spelen. Dan staan ze ook als zichzelf op de foto en hoeven ze niet bang te zijn dat ze vies worden.

fotoshoot zwangerschap met kinderen

Blij met de zwangerschapsfotoshoot. De kinderen waren heerlijk zichzelf en daardoor geen “gemaakte” foto’s. Sharon wist dit goed aan te pakken! – Janneke

zwangerschapsfotoshoot buiten

fotoshoot buiten met kinderen
zwangerschapsfotoshoot rosmalen

Zwangerschapsfotoshoot en newbornfotoshoot

Wil je graag een zwangerschapsfotoshoot en een newbornfotoshoot? Kies dan voor het combi pakket. De fotoshoots kunnen zowel in de studio, bij jouw thuis of buiten plaatsvinden, wat jij het mooiste en fijnste vindt.

spontane buiten fotoshoot

Wat deden ze het goed. Op het einde merkte ik dat de energie van de jongens op begon te raken. Dat geeft niet, we hebben een hele leuke serie foto’s met ze gemaakt. Janneke heeft nog een werk om de allerleukste foto’s van de zwangerschapsfotoshoot uit te kiezen!