trouwfotografie Hernen

Trouwfotografie kasteel Hernen

De bruiloft van Linda & Frank.

bruidsfotograaf bruid
bruidsfotograaf Hernen
aankleden bruid
trouwfotografie accesoires

Honden op bruiloft

Superleuk, de hondjes van Frank en Linda: Joop & Joep, werden overal bij betrokken. Linda had haar prachtige jurk nog niet eens helemaal aan, of ze lagen er al bovenop. Prachtig om te zien! Ze kregen zelfs een speciale strik om voor deze mooie dag.
Bij de fotoshoot besloot ik om eerst foto’s met de hondjes te maken, zodat ze daarna lekker uit konden rusten en wij met z’n drietjes op pad konden om de foto’s van het bruidspaar alleen te maken.
Alleen, bij de eerste foto ging het al helemaal mis. Joop (of was het nou Joep?) deed één poot omhoog en plaste zo over de mooie jurk van Linda heen. Oh nee! De dag moest nog beginnen…
Gelukkig kon Linda er om lachen en haalden we snel de vlekken uit de jurk. Dit vind het mooiste aan trouwfotografie. Op je trouwdag gaan er altijd wel wat dingen anders dan je van te voren had bedacht. De ene keer gaan er wat grotere dingen mis dan de andere keer. Het belangrijkste is de manier waarop je hiermee om gaat. Geniet lekker van jullie dag. Dan straal je dat ook uit.

trouwfotoshoot met hond

aankleden bruidegom
trouwreportage Hernen
details bruidegom
professionele bruidsfotograaf
Hernen trouwfotograaf
professionele trouwfotograaf Hernen
bruidspaar
bruidegom
bruidegom met hond
bruiloft fotografie
professionele trouwfotograaf
bruidsfotografie met honden
fotograaf bruiloft Hernen

Trouwfotografie in kasteel

Frank en Linda trouwden in het kasteel in Hernen. Een fantastische locatie in het groen. We hadden geluk met het weer, dus we konden de bruiloftofoto’s buiten maken. Toch kon ik het niet laten om ook heel even het kasteel in te gaan. Je hebt in een kasteel altijd plekjes waar het licht mooi naar binnen valt en dat is ideaal voor trouwfotografie.

Dus trouw je in een kasteel en heb je slecht weer? Binnen kun je ook hele mooie foto’s maken.

fotoshoot bruiloft
bruiloft fotograaf hernen
bruidsfotografie kasteel hernen
bruiloft fotograaf
trouwfotografie kasteel hernen
spontane trouwfotografie gelderland
spontane trouwfoto's hernen
bruidsfoto's gelderland
trouwfotograaf gelderland
trouwfoto's gelderland
trouwfoto's kasteel gelderland

Spontane trouwfotografie

De leukste trouwfotografie vind ik nog altijd de spontane foto’s. Foto’s waarin mensen echt lachen en plezier hebben samen, of wanneer mensen oprecht luisteren en genieten. Ik plan ook altijd een momentje in om leuke foto’s te maken met zowel alle vrouwen als alle mannen. En geloof me, dat levert elke keer weer grappige foto’s op!

fotograaf hernen bruiloft
fotograaf gelderland bruiloft

Trouwfotografie kasteel Hernen: van het aankleden tot de openingsdans

Bij de meeste bruiloften fotografeer ik vanaf het aankleden tot net na de openingsdans. Dan heb je alle belangrijke momenten van de dag mooi in beeld vastgelegd. Meestal is er wel iemand in de familie die tijdens het feest wat foto’s wilt maken, of maken de gasten zelf foto’s met de telefoon. Je kunt ook kleine cameratjes neerleggen of een PhotoBooth-hoekje maken. Wil je wel dat ik blijf tijdens het feest? Dat kan natuurlijk ook.

bruiloft hernen
bruiloft gelderland