fotograaf honden buiten

Fotograaf hondenuitlaatservice

Daniëlle is bezig om haar droom werkelijkheid te laten worden: een eigen hondenuitlaatservice genaamd Cynotion. Voor haar website en social media kanalen heeft ze professionele foto’s nodig. Ze ging op zoek naar een fotograaf en via via kwam ze bij mij uit. Van te voren namen we de ideeën door en maakten we een planning. Ik adviseerde om niet alle honden tegelijk te laten komen, maar om dit op te splitsen in twee delen. Zo kunnen we rustig beginnen en met een klein aantal eerst de individuele foto’s maken.

fotoshoot met honden
hondenuitlaatservice fotografie

Oh, het weer werkte niet echt mee. REGEN! Alleen maar regen, de hele dag. Ik had deze fotoshoot gepland staan met 9 honden buiten. De dagen van te voren hield ik buienradar goed in de gaten en had ik contact met Daniëlle. Ik twijfelde vanwege de slechte vooruitzichten en stelde voor om de fotoshoot op te schuiven. Ai, dat ging eigenlijk niet. “Kunnen we het niet gewoon proberen, Sharon?”
Oké, het miezerde maar dat zag je op de foto’s niet terug. Ik lag op een dekentje languit op het gras om de hondjes op hun mooist in beeld te brengen. Na ruim een uur hadden we alle foto’s. Het was gelukt! Ik was wel zeik- en zeiknat. Ondanks de paraplu die boven mijn camera hing en een andere boven mijn benen, was ik helemaal doorweekt. Snel de verwarming aan in de auto en thuis in bad. Alles voor de foto zeg ik dan maar 

fotoshoot met dieren eindhoven
fotoshoot met dieren
honden fotoshoot bedrijven
bedrijfsfotograaf hondenuitlaatservice

Natuurlijk is het belangrijk om honden op de website te laten zien die spelen en plezier hebben. Maar de eigenaresse is net zo belangrijk! Dus ik maakte ook foto’s hoe Daniëlle contact maakte met de honden en ze liefdevol benaderde.

professionele dierenfotografie

Bedrijfsfotoshoot met eigen inbreng

Wat ging het, ondanks het weer, goed! Tijdens een fotoshoot heb je alle inbreng. Je hoeft je geen zorgen te maken, want ik geef sturing en advies. Wanneer ik aan het fotograferen ben zie ik precies welke achtergrond het meest geschikt is en waar het licht het mooiste valt.

Danielle wist wat ze wilde en samen kwamen we op mooie ideeën. Ter plekke bespraken we de foto’s. Dit is namelijk het moment dat je er nog iets aan kunt veranderen. Zo weet je allebei waar je mee bezig bent en ga je naar huis met een fotoserie waar je helemaal achter staat.

professionele foto's dieren uitlaatservice
professionele dierenfotografie voor bedrijven
hondenuilaatservice fotograaf
bedrijfsshoot met dieren
professionele dierenfotograaf eindhoven
honden fotoshoot
fotograaf hondenuitlaatservice
professionele foto's dieren

fotograaf eindhoven dierenfotografie
professionele dierenfotograaf
professionele hondenfotograaf

Als beginnend ondernemer heb ik een verhaal in mijn hoofd dat ik graag visueel terug wilde zien op prachtige foto’s. Sharon heeft deze vertaalslag gemaakt en het verhaal zelfs op foto’s aangescherpt. Het ‘honden’weer op deze dag heeft Sharon getrotseerd. Het vulde het thema door wind en weer zelfs heel goed in. Bedankt voor je inzet en creatieve ideeën! – Daniëlle

professionele hondenfotograaf eindhoven
professionele dierenfotograaf brabant
buiten dierenfoto's bedrijfsfotograaf

Fotograaf hondenuitlaatservice?

Heb jij een hondenuitlaatservice en wil je dit graag mooi in beeld gebracht hebben? Of wil jij je eigen bedrijf starten en ben je op zoek naar professionele foto’s? Stuur even een berichtje en ik denk graag met jou mee.

buiten dierenfoto's