Workshop Zeeland

Workshop Photoshop

Heb jij Adobe Photoshop maar weet je nog niet echt hoe het werkt? Werk je er juist al regelmatig mee en wil je het efficiënter aanpakken? Of zit je eraan te denken om Photoshop aan te schaffen? Dan is de Workshop Photoshop iets voor jou!

Adobe photoshop workshop brabant

Lagen

Je leert werken met lagen waardoor je de oorspronkelijke foto niet aantast.

Duidelijke uitleg

Je krijgt duidelijke uitleg waar je meteen mee verder kunt en er is genoeg ruimte voor vragen.

Zelf aan de slag

De dag is praktisch ingesteld. Je brengt de kennis in de praktijk en gaat zelf aan de slag.

Adobe Photoshop nabewerken brabant
Adobe Photoshop workshop zeeland

Hoe ziet de Workshop Photoshop eruit?

Op deze dag leer je alles over werken met lagen, retouche, kleurcorrectie, vrijstaande foto’s en veel meer. Persoonlijke aandacht vind ik heel belangrijk. Ik stel de workshop af op de deelnemers en daarom werk ik alleen in kleine groepjes van maximaal vier personen. Daardoor krijg je voldoende aandacht en kun je al je vragen stellen.

Heb je voordat je aan de workshop begint al vragen? Stuur deze van te voren aan mij door, dan houd ik er rekening mee in de workshop. Zo wordt het een persoonlijke dag en zijn je vragen beantwoord voordat je naar huis gaat.

Workshop Photoshop

Voor wie is de workshop Photoshop bedoeld?

 • Ondernemers met eigen beeldmateriaal 
  Heb jij een eigen website / webshop en wil je graag je eigen beeldmateriaal maken en bewerken? We behandelen hoe je de foto’s het mooiste kunt bewerken voor je website en hoe je ze het beste kunt opslaan. Ik laat zien hoe je net dat beetje extra’s aan je beeldmateriaal kan geven.
 • Beginnende fotografen
  Ook als startende fotograaf is het interessant. Ik deel al mijn tips en tricks met je. Ik laat zien hoe je op een handige en snelle manier je foto’s kunt bewerken. Dat gaat je veel tijd schelen!
 • Mediavormgevers & websitemakers
  Wil je graag foto’s nabewerken en klaar maken voor online gebruik? Of handige tips leren hoe je makkelijk je foto’s kunt verbeteren?
 • Twijfelaars over het programma Adobe Photoshop
  Bewerk je op dit moment jouw foto’s nog niet, maar wil je er graag meer uithalen? Na deze dag ken je de in’s en out’s om met een goede basis te beginnen.

Kortom, voor iedereen die te maken heeft met Photoshop. Je hoeft absoluut geen fotograaf te zijn. Wel moet je over het programma beschikken.

Wie is de trainster?

Mijn naam is Sharon Willems en ik ben 10 jaar professioneel fotograaf. Het programma Adobe Workshop heb ik mezelf helemaal eigen gemaakt. Pas toen ik stagiaires ging begeleiden en ze ging helpen met het mooi en efficient bewerken van foto’s, kreeg ik door hoeveel kennis ik eigenlijk de afgelopen jaren heb opgedaan. Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Er is namelijk zóveel mogelijk en ik snap dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik ga je laten zien wat mijn werkwijze is en welke functies jouw problemen kunnen oplossen. Geloof me, dit gaat veel tijd schelen!

fotograaf sharon willems
fotostudio kwaaijongens

Kenniscentrum Kwaaijongens

De workshop Photoshop vindt plaats in het kenniscentrum van Kwaaijongens in Zeeland (Noord-Brabant). Een inspirerende plek waar we alle ruimte hebben voor de gezamenlijke uitleg, maar ook om zelfstandig in alle rust aan de slag te gaan. De sfeer is fantastisch, maar die moet je toch echt zelf komen ervaren!

Het kenniscentrum is makkelijk te bereiken en je kunt voor de deur gratis parkeren.

Workshop Adobe Photoshop Professioneel

“Voor ons jong bedrijf Dogahaves hebben wij bij Sharon een cursus Productfotografie gevolgd. Hierna hebben we ons ook aangemeld voor de workshop Photoshop. Sharon heeft ons een cursus op maat gegeven en ons zeer goed op weg geholpen!”  – Shirley van de Laar