zwangerschapsfotograaf uden

Zwangerschapsfotograaf Uden

Stefanie was op zoek naar een zwangerschapsfotograaf Uden om haar samen met haar vriend vast te leggen. Niet te stijf en het liefst zowel buiten als in de fotostudio. We hadden geluk, het zonnetje scheen! Bijna naast de studio heb je een heel mooi groen plekje, met leuke bospaadjes en deze boomgaard. Kijk zelf maar, nu heb je een serie zwangerschapsfoto’s die totaal anders is. Mooi als herinnering.

zwangerschapsfotograaf in uden boomgaard
zwangerschapsfotograaf in uden fotostudio
zwangerschapsfotograaf in uden studio

Fotoshoot in de boomgaard

Het leuke aan een fotoshoot in de boomgaard is dat je helemaal omringt bent door het groen. Stefanie was heel relaxt en genoot samen met haar man. Ze liepen rond door de boomgaard, kletsen wat en straalden van geluk.

zwangerschapsfotograaf boomgaard

Zwangerschapsfotoshoot buiten en studio

Stefanie kon niet kiezen tussen een zwangerschapsfotoshoot buiten of in de studio, vandaar dat we zowel buiten als binnen fotografeerden. Buiten kun je gebruik maken van de mooie omgeving en de leukste plekjes die je onverwachts tegenkomt. Je kunt lekker samen een stuk wandelen en genieten van het zonnetje dat begint te schijnen.

Binnen in de fotostudio is het totaal anders. Mooi clean en we kunnen het licht precies zo maken als we willen. Denk aan silhouetfoto’s van je buik, of juist zachte belichting op jullie. Ik fotografeer op een witte, grijze en zwarte achtergrond waardoor je een mooie diverse serie krijgt. Ook is het in de fotostudio lekker warm.

Sharon zorgde ervoor dat wij ons beiden erg op ons gemak voelde. De sfeer was tijdens de zwangerschapsfotoshoot hierdoor prettig en ontspannen. Ook zijn we erg tevreden over het resultaat van de foto’s. – Stefanie

zwangerschapsfotoshoot in de fotostudio-silhouetfoto
zwangerschapsfotograaf buiten
zwartwitfoto zwangerschapsfotoshoot studio

Reserveer zwangerschapsfotoshoot

Ben jij ook zwanger en wil je dat op een mooie manier laten vastleggen? Ik help je graag. We maken de foto’s waar jij blij van wordt. Als zwangerschapsfotograaf adviseer ik om de fotoshoot tussen week 32 en 37 te laten plaatsvinden. Dan kun je mooi je buik zien. Veel later zou ik niet doen, je weet namelijk nooit of het kindje te vroeg komt. Het is zo bijzonder als je zwanger bent. Te zonde om niet vast te leggen.