fotograaf bruiloft maas en waal

Trouwen in Beneden Leeuwen

Bruiloft Linda en Pim

De dag begon met het aankleed-moment van Linda bij haar ouders thuis op de boerderij. Linda had een kledinghanger laten maken waar haar jurk aan hing, met hun namen en de trouwdatum erop. Het boeket en de corsage had ze zelf gemaakt met de bloemen uit haar eigen pluktuin. Zo persoonlijk!

bruidsfotografie gelderland
bruidsboeket

Het aanbel moment werdt gedaan bij de achterdeur. Wanneer iedereen zo ver was werdt er vanaf buiten door de alle ouders geroepen “kom maar!”. En daar kwam Linda door de grote deur naar buiten. Ze gaven elkaar een knuffel en een kus. En de eerste opmerking van Linda ging over de schoenen van Pim. Hij had haar namelijk wijs gemaakt dat hij knal gele schoenen gekocht had.

trouwfotograaf beneden-leeuwen

Fotoshoot trouwen

Voor de fotoshoot zijn we naar De Knechtenkamer gegaan. Ook Pim zijn trekker stond daar, iets waar hij heel blij mee is. En dat is zeker te zien! Heel voorzichtig gingen ze voorop de trekker zitten. Oei, wat was dat spannend. Het was natuurlijk niet de bedoeling dat hun kleren vies zouden worden of zouden gaan scheuren vlak voor de ceremonie.

spontane bruidsfotografie gelderland
bruidsfotograaf gelderland
trouwfotograaf maas en waal
fotograaf bruiloft gelderland
bruidsfotograaf beneden-leeuwen
trouwfoto’s Knechtenkamer Puiflijk
trouwfotograaf gelderland
spontane trouwfotograaf beneden-leeuwen
bruiloft fotograaf gelderland
trouwfotografie gelderland
details bruidsfotografie
professionele bruidsfotograaf gelderland
bruidsfotografie beneden-leeuwen
professionele bruidsfotograaf
fotograaf bruiloft beneden-leeuwen

In een groot weiland hadden Pim en Linda een leuk idee om confetti over zich heen te gooien. Super leuk idee en ook een heel mooi resultaat! Daarna moest alle confetti uit het haar van Linda gehaald worden. Alles zat onder. De confetti zat zelf in de jurk!

spontane bruidsfotografie beneden-leeuwen
professionele trouwfotograaf gelderland

Trouwceremonie

De vader van Pim had nog een oude kever staan, waar ze gebruik van mochten maken. Na de fotoshoot reden we naar het kleine kerkje waar de ceremonie was. Buiten stond iedereen al op ze te wachten. Op het moment dat de ringen omgedaan mochten worden kwam de hond naar voren met de ringen.

spontane trouwfotografie gelderland
trouwfotograaf boven-leeuwen
bruidsfotograaf boven-leeuwen
professionele bruidsfotograaf boven-leeuwen

Wat een top dag! 7 september 2018 gaven wij elkaar het JA woord. Dat is vast gelegd door Sharon! Super leuke fotograaf, zo spontaan! Super leuke ideeën, al maakte ze het zichzelf soms wel erg moeilijk… op de grond liggen, op het randje van de zolder zitten. Toeteren als er onderweg een mooi plekje was. Heel snel al een paar foto’s! Heel benieuwd naar de rest!
– Linda

bruidsfotograaf in gelderland
Bruidstaart

Na de ceremonie ging iedereen terug naar de boerderij, waar het feest gegeven werdt. Ze hadden daar een hele grote feesttent staan met allemaal gekleurde ballen aan het plafond. Wanneer Pim en Linda aankwamen op de boerderij werdt Pim flink verrast. De familie had kunnen regelen dat een paar van de allereerste trekkers en vrachtwagens waar Pim in gereden heeft op het terrein kwamen te staan. Dat was echt een mooi moment. Hij begon helemaal te stralen.

spontane bruidsfotoshoot gelderland

Gaan jullie trouwen in Beneden Leeuwen?

Dat was het alweer! Ook als bruidsfotograaf vliegt deze dag voorbij. Ga jij ook trouwen in Beneden Leeuwen en spreken de foto’s je aan? Bel, mail, app of vul het contactformulier in en we spreken elkaar.