zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotoshoot op de hei

Een zwangerschapsfotoshoot op de hei net voor de zonsondergang, prachtig! Ik fotografeerde de liefde tussen Robin en Geert.

Het was niet de eerste keer dat ze voor mijn camera had. Ik mocht ze namelijk fotograferen tijdens de loveshoot. Een tijd later gingen ze trouwen en ik maakte de bruidsfoto’s. (Deze bruidsshoot moet je trouwens echt even bekijken!) En nu de zwangerschapsfotoshoot op de hei. We spraken af net voor zonsondergang. Onder fotografen wordt dit ook wel het ‘gouden uurtje’ genoemd. De sfeer die je dan krijgt is heel mooi en past zo goed bij deze shoot!

fotoshoot 2 personen
spontane zwangerschapsshoot
zwangerschapsfotoshoot op de hei
zwangerschapsfotoshoot buiten
fotograaf zwangerschapsshoot

Tijdens een zwangerschapsfotoshoot maak ik niet alleen close-up foto’s van de buik en foto’s van de vrouw alleen, maar ook foto’s samen met je partner. Niet bij alle foto’s hoeft de nadruk op de buik liggen. De liefde is ook fantastisch om vast te leggen.

professionele zwangerschaps-fotografie
zwangerschaps fotograaf
professionele zwangerschaps fotograaf

Voorafgaand aan de shoot bespreken we altijd de stijl. Ga je voor de fotostudio of voor een buitenlocatie? Tussendoor laat ik de foto’s zien zodat je kunt aangeven welke foto’s je aanspreken en welke minder. Zo maken we een fotoshoot die helemaal bij jou past.

fotoshoot op de hei
bolle buiken fotoshoot
fotoshoot twee personen
zwangerschapsshoot buiten

zwangerschaps fotoshoot buiten
spontane zwangerschapsfotoshoot buiten

Wat een timing, twee dagen na de zwangerschapsfotoshoot op de hei beviel Robin van een prachtig meisje. En raad eens, ook de newbornshoot mocht ik verzorgen. Zo ontzettend leuk!