linkedin fotoshoot

LinkedIn fotoshoot aan huis

Saskia wilde graag een LinkedIn fotoshoot aan huis, als cadeautje aan zichzelf. En dat zouden echt meer mensen moeten doen. Een keer echt mooie foto’s van jezelf laten maken waar je trots op bent. Ik hoor zo vaak dat mensen vinden dat ze nooit mooi op foto’s staan en dat ze niet fotogeniek zijn. Onzin! Ik geloof dat ik van iedereen een mooie foto kan maken.

De foto’s zijn bedoelt voor haar website, verschillende Social Media kanalen en natuurlijk gewoon voor haarzelf. Halverwege de ochtend spraken we af. Het was mooi weer en we begonnen met foto’s in de achtertuin.

professionele fotograaf

profielfoto aan huis

Daarna kozen we als setting de huiskamer. Met de bloemen onscherp op de voorgrond en de focus op haar, ontstond er een mooie sfeerfoto. Vervolgens maakten we gebruik van een egale achtergrond in haar huis. Hierdoor ontstond er toch het studio effect.

Tijdens de fotoshoot liet ik de foto’s zien die ik gemaakt had. Na afloop van de shoot werden alle foto’s opgestuurd en kon ze zelf de mooiste foto’s uitkiezen. Zo heb je uiteindelijk een serie waar je helemaal blij mee bent.

linkedin fotoshoot buiten
linkedin fotoshoot aan huis
fotoshoot aan huis

LinkedIn fotoshoot aan huis reserveren

Ben jij ook toe aan nieuwe foto’s van jezelf en wil je graag de LinkedIn fotoshoot aan huis reserveren? Of ben je in staat om naar de fotostudio in Zeeland (Brabant) te komen en wil je graag mooie foto’s in de studio laten maken? Alles kan. Neem contact op en ik denk met je mee.