fotoshoot van tweeling

Tweeling newbornshoot

Een tweeling newbornshoot is altijd extra bijzonder! Janneke en haar gezinnetje had ik al eerder voor mij camera tijdens de zwangerschapsshoot. We spraken af op een zandvlakte, waar de jongens heerlijk konden rennen. De zon scheen, de temperatuur was goed en de kinderen waren in een goede bui.

Een paar weken later zag ik het gezinnetje weer, maar dit keer bij ze thuis. Erg leuk, want de foto’s van de fotoshoot hingen overal door het huis heen. In de woonkamer, de gang en de slaapkamer. Zo tof om het resultaat dan in het huis te zien hangen. De foto’s zijn natuurlijk mooi op de computer, maar op verschillende materialen nog mooier.

newbornshoot tweeling met moeder
newbornshoot voor een tweeling
tweeling newbornshoot met vader

Tijdens de newbornshoot draaide het natuurlijk iets meer om de tweeling dan om de grotere broers. Maar de mannen vonden de vorige fotoshoot zo leuk dat ze er bij kwamen zitten en met een lief gezichtje vroegen of ik asjebliéft ook een foto van hun wilde maken. Ze hadden al helemaal bedacht ik welke pose ze op de foto wilden. Stiekem vond ik de momentjes tussendoor dat ze niet in de gaten hadden dat de camera op hun was gericht veel leuker.

professionele fotograaf rosmalen
foto's laten maken van je pasgeboren baby
leuke foto's van je baby laten maken
newbornshoot rosmalen
newbornshoot aan huis
familieshoot rosmalen
familieshoot aan huis
newbornshoot tweeling
professionele newborn fotograaf
newbornfotoshoot tweeling rosmalen
fotograaf newbornshoot

De tweeling newbornshoot met de twee grotere broers was even een uitdaging, maar kijk nou hoe goed ze het deden. Het liefst bleven ze kusjes en knuffels geven.

familie foto's laten maken

Janneke, dankjewel dat ik je gezinnetje van zo dichtbij mocht meemaken. Ik hoop dat ook de foto’s van deze newbornshoot een mooi plekje in huis krijgen.

newborn fotograaf rosmalen

spontane newborn fotoshoot