Zwangerschapsfotoshoot last minute

Heb je tijd voor een zwangerschapsfotoshoot last minute? Marjolein stuurde mij met 37 weken een berichtje: “ik heb tóch besloten om een fotoshoot te doen. Wil jij mij op korte termijn fotograferen? Het liefst in de avond, dan kan mijn vriend er ook bij zijn.” Nog geen dag later stonden ze samen in mijn fotostudio. En wat zag ze er mooi uit. Prachtig!

Je hoeft niet zenuwachtig te zijn
Natuurlijk help ik je als je niet weet hoe je moet staan of geef ik je tips over je houding, maar vaak gaat alles vanzelf. De liefdevolle volle blikken, zachtjes haar handen op haar buik en een echte lach. Het is totaal niet ongemakkelijk, maar juist heel ontspannend.

zwangerschapsfotoshoot zwartwit
zwangerschapsfotoshoot brabant studio
zwangerschapsfotografie Denbosch

Foto’s zwangerschapsfotoshoot zwartwit én kleur

Sommige foto’s komen mooier tot hun recht in kleur, andere weer in zwartwit. Dit zie ik meteen wanneer ik naar een foto kijk. Natuurlijk is dit ook smaak, dus dit bespreken we samen.

Wat moet ik aan tijdens een zwangerschapsfotoshoot?

Iets waar je je goed in voelt! Dat vind ik héél belangrijk. Dat straal je namelijk uit. Verder is het het mooiste om het een beetje rustig te houden. Geen grote teksten en/of afbeeldingen, dat leidt alleen maar af.

Je kunt daarnaast nog rekening houden met de outfit van je partner. Zorg dat jullie niet vloeken en dat de één niet zomers gekleed is terwijl de ander juist een warme trui aan heeft.

Zie je trouwens wat een andere outfit op de foto doet? Neem daarom een extra setje kleding mee, zodat je tussendoor kunt wisselen. Zo krijg je een hele gevarieerde zwangerschapsfotoshoot.

Nét op tijd!
En wat blijkt, de fotoshoot had niet later gekund want ze is een paar dagen later bevallen van een prachtige zoon. Zo fijn dat ze nét op tijd nog een berichtje stuurde. Hoe mooi is het om dit later terug te kijken? Ik wens jullie al het geluk toe. Geniet lekker van de foto’s en van elkaar!

Hele leuke zwangerschapsfotoshoot gehad bij Sharon. We hadden pas bij 37 weken zwangerschap besloten om toch een fotoshoot te doen, nogal last minute dus. Sharon was erg flexibel en we konden meteen een afspraak maken voor de volgende dag. Sharon nam ruim de tijd voor de fotoshoot waarbij we ook nog eens meerdere keren van outfit konden wisselen. De sfeer was ontspannen en ze gaf ons goede aanwijzingen. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat! – Marjolein

zwangerschapsfotoshoot fotostudio
zwangerschapsfotografie brabant
zwartwit zwangerschapsfotografie
brabant zwangerschapsfotoshoot
zwangerschapsfotoshoot in brabant