Zwangerschapsfotoshoot met hond

Een zwangerschapsfotoshoot met hond in de studio: Lotte was 30 weken zwanger en wilde graag mooie foto’s laten maken. Het leek haar erg leuk als haar hond ook op de foto mocht, natuurlijk mag dat. We hebben een ruime fotostudio, dus hij vermaakte zich prima tussen de fotoshoot door.

zwanger fotoshoot

Spontane fotoshoot

Sommige foto’s ontstaan spontaan, in het moment. Lotte en haar vriend stonden tegenover elkaar terwijl ze elkaars hand vast hielden. Terwijl ik deze foto maakte, kwam de hond tussen hun in staan en keek recht de camera in. Een prachtig moment!

zwangerschapsfotografie met hond
zwangerschapsfotografie zwartwit
zwangerschapsfotograaf

Ruime fotoserie

Natuurlijk maken we niet alleen maar foto’s met de hond erbij. Alles is mogelijk. Mooie foto’s van jou, foto’s van je buik, samen met je partner, noem maar op. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Uiteindelijk mag je de foto’s zelf uitkiezen en ontvang je deze in de hoogste kwaliteit.

zwangerschapsfotoshoot

Voel je mooi

Lotte was prachtig zwanger. Ze was heel relaxt en ontspannen. Dat is fijn, want dat straal je ook uit op de foto. Ben je nou niet zo zeker over jezelf en voel jij je geen model? Dat is ook absoluut niet nodig. Iedere vrouw is geweldig op haar manier en ik maak van jou een mooie reportage.

zwangerschapsfotoshoot met hond
fotoshoot zwangerschap in de studio
zwangerschaps fotoshoot met hond in de studio

Een zwangerschapsfotoshoot is leuk!

Een zwangerschapsfotoshoot met hond (of zonder hond) is heel ontspannen en gezellig. Je hoeft je absoluut niet ongemakkelijk te voelen of te poseren. Het gaat helemaal vanzelf. In de fotostudio is het lekker warm en de muziek staat aan. We kletsen wat en tussendoor maken we foto’s. Deze laat ik aan je zien en je hebt de volledige inbreng.

zwangerschapsfoto