Vriendinnenshoot Noord Brabant

Vriendinnenshoot Noord Brabant: wat een tof verjaardagscadeau. Een fotoshoot in een echte fotostudio. De meiden waren helemaal onder de indruk. In het begin was het allemaal even wennen, maar tijdens de vriendinnenshoot kwamen ze helemaal los. Ze hebben zelfs gedanst in de studio! Ook maakten we van de meiden apart een mooie profielfoto.

vriendinnenshoot

vriendinnenfoto's maken
vriendinnenshoot noord brabant

Ik hoef vast niet te zeggen hoe leuk de meiden het vonden. Kijk ze stralen! Tussendoor wisselden ze van outfit. Zie je hoe groot dat verschil is als je tussen de vriendinnenshoot door van kleding wisselt? De meiden voelden zich als echte modellen!

spontane fotoshoot meiden

Vriendinnenshoot in de fotostudio

Buiten waaide het hard en miezerde het een beetje, maar daar hadden wij in de fotostudio helemaal geen last van. Geen rode neuzen, traanogen of haren die de verkeerde kant op wapperden. In de studio is het lekker warm, we hebben veel ruimte en de sfeer is fijn. Zo voel je je snel op je gemak en sta je als jezelf op de foto. Tussen de vriendinnenshoot door laat ik de foto’s zien en je mag aangeven wat je mooi vindt. Zo ga je naar huis met een serie foto’s waar je helemaal blij mee bent.

spontane vriendinnenshoot
fotograaf noord brabant
fotoshoot noord brabant

Foto’s in hoge resolutie zonder watermerk

De foto’s van de vriendinnenshoot krijg je in hoge resolutie zonder een logo er door heen. Zo kun je ze afdrukken en bijvoorbeeld op Social Media zetten. En trouwens, de foto’s mag je zelf uitkiezen uit een ruime serie.

vriendinnen shoot professioneel

Lijkt jullie het ook leuk om een vriendinnenshoot Noord Brabant te doen? Kom gezellig naar de fotostudio met je vriendin en samen zorgen we voor mooie foto’s. Je hoeft hiervoor echt niet fotogeniek te zijn. Gewoon lekker jezelf! De fotostudio is heel groot, dus je kunt al je vriendinnen meenemen.

Tip: ook leuk om als verrassing aan een vriendin te geven!

fotoshoot meiden

shoot brabant
professionele fotograaf