zakelijke profielfoto zeeland

Zakelijke profielfoto maken Zeeland

Menno wilde graag een nieuwe zakelijke profielfoto maken in Zeeland. Zijn huidige foto was inmiddels zo lang geleden gemaakt, dat het echt tijd werd voor een nieuwe.

Fotoshoot op korte termijn

Menno belde me op donderdagmiddag en op vrijdagochtend ontmoetten we elkaar in mijn ruime fotostudio. We dronken koffie en namen het doel van de foto door. We begonnen met een witte achtergrond, varieerden daarna het licht en tot slot schoot ik de zakelijke portretfoto op een zwarte achtergrond. Zie je wat een totaal ander effect dat oplevert?

profielfoto zeeland

Tussendoor heb ik op een groot beamer scherm de profielfoto’s laten zien en hebben we deze besproken. Op deze manier kon Menno aangeven welke foto’s hem aanspraken. Ook kom je zo nooit achteraf voor verrassingen te staan. Als je niet helemaal tevreden bent met je foto, maken we deze gewoon overnieuw. Je gaat dus met een zakelijke profielfoto naar hui waar je helemaal achter staat.

zakelijke profielfoto maken zeeland

Ik wilde graag een nieuwe zakelijke profielfoto maken in Zeeland. Het was een hele fijne fotoshoot met Sharon. Ze stelt je op je gemak en begeleid je stap voor stap door de shoot en gaat door tot je 100% tevreden bent. Sharon is oprecht en authentiek en ik beveel haar van harte aan. Groet Menno

Ben jij niet helemaal tevreden over je huidige foto en wil je graag een nieuwe zakelijke profielfoto maken in Zeeland? Ik help je graag. Ook als je vindt dat je niet altijd even goed op foto’s staat. Maak je daar absoluut geen zorgen over. Ik stel je op je gemak en zorg dat met een mooie foto weer naar huis gaat.