professioneel portret vinkel

Professioneel portret Vinkel

Professioneel portret Vinkel: Svenja wilde voor haar nieuwe website en haar social media kanalen een serie mooie foto’s. Samen keken we wat ze uit wilden stralen. Daarna konden we gaan de slag! En wat deed ze het goed.

profielfoto maken vinkel

professionele portretfoto

Fotostudio

De foto’s hebben we gemaakt in de fotostudio met een witte achtergrond, lekker fris en zo kan ze de foto’s overal door haar website plaatsen. De achtergrond van haar website is namelijk ook wit. In het begin is het altijd even wennen om in een fotostudio te staan, maar geloof me, het went snel! Het is lekker warm, de muziek staat aan en we hebben alle rust en ruimte. We kletsen wat en tussendoor schiet ik de foto’s. Ik laat ze tijdens de fotoshoot ook zien, zodat je kunt aangeven wat je mooi vindt en wat niet.

portretfoto vinkel

Ongedwongen portretfoto’s

Zie je haar ogen stralen? Dat vind ik het mooiste. Ongedwongen en spontane foto’s. Je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen of te gaan poseren. We kijken naar wat bij jou past.

Foto’s in kleur en in zwartwit
Sommige portretfoto’s komen het mooiste uit in zwartwit, andere weer in kleur. Ik kan je hierover advies geven. De foto’s ontvang je trouwens in hoge resolutie, zonder watermerk er doorheen. Zo kun je ze op al je social media kanalen gebruiken.

professionele portretfotograaf
portretfoto
professioneel portret

Wil jij ook een professioneel portret Vinkel?

Wil jij ook een mooie portretfoto van jezelf? Een professionele foto waar je trots op bent en die je overal voor kunt gebruiken? Denk aan de social media kanalen, een CV of natuurlijk voor je website. Ik kan je daarmee helpen. De foto kunnen we zowel buiten als binnen maken.Alles is mogelijk. In de fotostudio kun je kiezen voor een witte of zwarte achtergrond. Waar gaat je voorkeur naar uit?