newborn shoot nijmegen

Newbornshoot Nijmegen

Een newbornshoot Nijmegen thuis, zodat het kersverse gezinnetje niet de deur uit hoeft. Vandaag is ze precies twee weken oud. Net voordat ik kwam is ze gevoed, zodat ze geen honger heeft. Geloof me, kleintjes fotograferen met honger werkt niet ;).

newbornshoot nijmegen

Ik legde haar lekker in een dekentje op het grote bed in de verwarmde kamer. Het licht viel prachtig op haar gezicht en ze keek recht de camera in.

Natuurlijk maak ik ook altijd detailfoto’s. Denk aan een close-up foto van de handjes, de voetjes en de ogen.

detailfoto's voetjes newborn

Wil jij ook graag een newbornshoot Nijmegen bij jouw thuis?

Ik kom graag naar jullie toe. Heb je nog vragen die je wilt stellen? Je mag altijd even bellen.

newborn nijmegen

Ze was erg nieuwsgierig en wilde eigenlijk niet gaan slapen. Toch zakte ze halverwege de newbornshoot in een diepe slaap en kon ik haar alsnog slapend fotograferen. Dit is trouwens echt geen vereiste. Foto’s terwijl de kleine wakker is zijn ook heel mooi.

baby shoot nijmegen

Tijdens de newbornshoot neem ik trouwens de tijd voor jullie. Rust is het allerbelangrijkste en dat voelt de kleine ook. Als ze begint te huilen, stoppen we even. Niks moet en we houden het tempo van de kleine aan. Dan komt het altijd goed!

newborn shoot

“Wij hebben een newbornshoot Nijmegen laten doen van onze dochter toen zij 2 weken oud was. We konden de shoot zelfs nog inplannen toen onze dochter al was geboren, al was dat dus kortdag. Sharon was fijn in de omgang met ons en ze nam ook de tijd voor de baby. Onze dochter was erg ontspannen en zeker mede Sharon zijn er prachtige foto’s uitgerold waar we erg blij mee zijn. Wij zouden Sharon zeker aanraden als fotografe!” – Vivi