bedrijfsfotografie closeup

Zakelijke fotografie Den Bosch

Zakelijke fotografie Den Bosch voor de fysio. Voor de nieuwe website is nieuw beeldmateriaal nodig. Professionele actiefoto’s, foto’s van de werknemers en van alle ruimtes apart. Leuk! Allereerst nemen we de wensen door. Vervolgens gaan we aan de slag. Van te voren geef ik door om alle storende en overbodige spullen uit de ruimtes te halen.

bedrijfsfotografie den bosch

zakelijk portret

De portretfoto vind ik mooi om in de ruimte zelf te maken. Natuurlijk kun je er ook voor een witte achtergrond kiezen, maar in dit geval vind ik de sportapparaten iets toe voegen. Ze staan onscherp op de achtergrond, dus leiden niet af.

fotografie bedrijven

Bij zakelijke fotografie adviseer ik altijd iemand uit de doelgroep te vragen die aanwezig is tijdens de fotosessie. Zo kun je jouw manier van werken namelijk in beeld brengen en krijg je echte actiefoto’s. Deze foto’s geven sfeer op je website.

zakelijke bedrijfsreportage
bedrijfsfotograaf den bosch
bedrijfsreportage den bosch

Aangezien de foto’s voor de nieuwe website zijn, worden enkele foto’s in panorama verhouding gemaakt. Zo kunnen ze direct gebruikt worden als header.

zakelijke fotografie den bosch

Uiteindelijk mag je uit een ruime serie zelf de foto’s kiezen die jou het meest aanspreken. Je mag 20 foto’s selecteren. Kortom, voldoende beeld om te gebruiken voor de website, social media kanalen en drukwerk. Je bouwt zo een beeldbank op met een mooie serie van jouw bedrijf.

Kun je niet kiezen? Ik kan je advies geven.

De foto’s ontvang je in hoge en lage resolutie. Ideaal voor drukwerk maar ook zeker geschikt voor het web.

bedrijfsfotograaf
actiefoto's zakelijke fotografie
ruimtes bedrijf

Zakelijke fotografie Den Bosch aanvragen?

Is jouw bedrijf ook toe aan nieuw beeldmateriaal? Stuur even een bericht en ik kan je vertellen over de mogelijkheden. Ik denk graag mee om jouw bedrijf op de kaart te zetten door middel van zakelijke fotografie die past bij jou als ondernemer, het bedrijf en de doelgroep.

bedrijfsfotograaf fysio