hond shoot fotostudio zeeland

Honden fotoshoot studio

Een honden fotoshoot studio met Bo! Wat deed hij het goed. Esther wilde graag mooie foto’s van haar huisdier hebben. Ze had bedacht dat een zwarte achtergrond erg mooi zou zijn, zeker omdat er dan een groot contrast ontstaat.

honden fotoshoot
professionele foto hond
honden shoot zwartwit

We gaan aan de slag. Bo vond de studio erg interessant en nam meteen een plekje in op het doek. Ik geloof dat als ik rustig ben en dat uitstraal dat het dier dat aanvoelt en overneemt. Ik ging rustig liggen en praatte zachtjes tegen Bo. Hij vond het allemaal wel prima en ging ook liggen. Yes!

honden shoot in de fotostudio

Omdat Bo helemaal wit is, leek het me ook mooi om foto’s met een witte achtergrond te maken. Kijk eens hoe fris dat oogt!

Natuurlijk staat tijdens een honden fotoshoot het dier centraal, maar hoe leuk is het om ook een foto samen te maken? Lekker spelen of knuffelen samen, dat is mooi om te hebben als herinnering.

shoot laardoodle

fotoshoot laar doodle

Een honden fotoshoot is altijd een leuke uitdaging. Het is namelijk afwachten in welke bui de hond is. Maar geloof me, het is altijd goed gekomen! Zo lang je rustig blijft en het dier op zijn gemak stelt. En soms, doen snoepjes ook wonderen. ;)

shoot hond zwarte achtergrond

Portret van jouw hond?

Wil jij ook graag een mooie foto van jouw hond? Ik fotografeer honden zowel buiten op locatie als in de fotostudio. Hier heb ik twee achtergronden, dus je kunt kiezen wat je het mooiste vindt: met een zwarte of witte achtergrond. Beide kan namelijk erg mooi zijn. Samen kijken we hoe jouw huisdier het mooiste uitkomt.

hondenfotografie
hondenfotografie in de fotostudio