Cake smash Uden

Cake smash Uden fotoshoot met Sara 

Hoe leuk is het om de verjaardag van je kleintje te vieren met een cake smash? Kies je juist een cake smash met accessoires (zoals ballonnen, slingers, mutsjes) of wil je het basic houden? Wat je ook kiest, één ding is zeker: we gaan er in ieder geval een feestje van maken!

cakesmash in fotostudio
cake smash uden

“Sharon had van alles voorbereid voor de cakesmash met ballonnen en slingers en het was lekker warm in de fotostudio. We zochten samen een mooie jurk uit voor Sara. Eigenlijk ging de cake smash heel ontspannen en vanzelf. Sharon zette de Nijntje-taart neer voor de neus van mijn dochter. Ze keek nieuwsgierig en vragend of ze daar aan mocht zitten. Ik knikte haar bemoedigend toe.”

cake smash shoot uden
fotograaf studio uden
fotoshoot baby 1 jaar

Werkwijze fotoshoot

Met Sara speelden we spelletjes en zongen we liedjes. Rust is belangrijk en ze kon lekker haar gang gaan. De foto’s van de cake smash mag je trouwens zelf uitkiezen uit een ruime serie. De fotostudio is verwarmd en lekker ruim.

cake smash shoot

“Heel voorzichtig stak ze een vingertje in de taart en proefde ze voor het eerst slagroom. Wauw dat is lekker! Ze begon meteen te glunderen. Sharon speelde een kiekeboe-spelletje met Sara vanachter de camera en mijn dochter kraaide van plezier. Ze kwam helemaal los en Sharon schoot prachtige foto’s van de cake smash.”

cakesmash fotograaf
fotoshoot 1 jaar

Thema cake smash

Het thema van de cake smash van Sara was Nijntje! Dat zie je terug in de slingers en de taart. En ja, we hadden ook Nijntje muziek. ;)

origineel verjaardagscadeau 1 jaar

“Op het einde liet Sharon de foto’s op een groot bioscoopscherm zien. Wauw dat is gaaf! Wat een prachtig resultaat! Deze foto’s komen bij ons op de slaapkamer te hangen. Dankjewel Sharon voor deze leuke dag en geweldige foto’s!” – Anne