trouwfotograaf in den bosch

Trouwfotograaf Den Bosch

Esther was al vroeg weg naar de kapper. In de tussentijd fotografeerde ik het aankleden van Marijn. De details vind ik hier het mooiste: zijn pak hangend aan de kast, de riem en schoenen die klaar liggen. Trots stond hij voor de spiegel. Nu hij zijn trouwpak aanhad voelde het allemaal echt. Vandaag is de dag!

Esther kwam inmiddels thuis en ik fotografeerde ook hoe zij zich voorbereidde op hun mooiste dag. Haar zwangere buik kwam prachtig uit in de jurk. Onderaan de trap stond Marijn al te wachten. Die blikken toen ze elkaar voor het eerst zagen… geweldig!!

bruidsfotograaf trouwboeket
trouwfoto's zwartwit
trouwen in denbosch

Trouwen stadhuis Den Bosch

Esther & Marijn trouwen in het stadhuis in Den Bosch. Het is een kleine, intieme bruiloft. Eigenlijk hadden ze bedacht om gewoon met hun eigen auto naar het stadhuis te rijden, maar als verrassing had Marijn toch een trouwauto geregeld. Wel tof, want dat maakt het plaatje af!

bruiloft brabant
goedkope trouwfotograaf
stadhuis shertogenbosch
trouwen als je zwanger bent
trouwfotograaf den bosch
trouwfotograaf denbosch

Trouwfoto’s Zuiderpark

Als trouwfotograaf Den Bosch ben ik bekend met de mooiste plekjes hier. Terwijl iedereen aan het nagenieten was van de ceremonie liepen we samen naar het Zuiderpark. Tijd voor de familiefoto’s! We maakten spontane foto’s van het hele gezelschap en van de groepjes onderling. Daarna fotografeerde ik Esther & Marijn samen. Het zuiderpark is een erg mooie locatie, zeker omdat je van allerlei achtergronden gebruik kunt maken. Zowel foto’s in het groen als een industriële look.

trouwfotograaf

De bruidsfotografie ging vanzelf. Esther en Marijn hadden samen zoveel lol. Maak je daar dus vooral geen zorgen om. Je hoeft niet te poseren, alleen maar te genieten.

trouwen zuiderpark
industriele trouwfoto's
bruiloft sint jan

Geweldige professionele trouwfotograaf. Zeer goede communicatie, afspraken en toegankelijk persoon! Echt vakmanschap. Chapeau Sharon! – Marijn

bruiloft in de zomer

Jullie bruiloft

Zijn jullie ook van plan om te trouwen en ben je nog op zoek naar trouwfotograaf Den Bosch? Kom eens kennismaken in de fotostudio. Dan kun je meteen inspiratie opdoen en door trouwalbums bladeren.