fotoshoot vriendinnen

Vriendinnenshoot in de studio Uden

Joyce wilde graag een vriendinnenshoot in de studio in de omgeving van Uden. Via via kwam ze bij mij terecht. De laatste foto samen was al zo lang geleden!

familiefotoshoot in de studio

Spontane fotoshoot

De vriendinnenshoot is trouwens altijd lekker spontaan. Ik laat tussendoor de foto’s zien en je mag aangeven op welke foto je mooi opstaat en op welke foto minder. Zit je haar niet mooi genoeg? Dan maken de foto gewoon overnieuw, dus maak je daar geen zorgen over.

fotoshoot uden
vriendinnenshoot zwartwit
spontane vriendinnenshoot

Kledingtips vriendinnenshoot

Van te voren hebben we contact gehad en Joyce vroeg onder andere naar kledingtips voor de vriendinnenshoot. Het belangrijkste is dat de kleding niet vloekt. Daarnaast is het niet mooi als de ene iets met lange mouwen aanheeft, terwijl de ander een top met spaghettibandjes draagt. De vriendinnen kozen ervoor om alle drie een spijkerbroek aan te doen met dezelfde kleurtint als top. Ook brachten ze een totaal andere outfit mee: alle drie zwart. Zo krijg je een mooie gevarieerde fotoserie.

vriendinnenshoot in de studio

Vriendinnenfoto’s in kleur en in zwartwit

De foto’s lever ik altijd in kleur en in zwartwit. Sommige foto’s spreken zo veel meer in zwartwit, terwijl andere foto’s juist meer leven in kleur. Dit voel ik vaak wanneer ik de foto maak. Samen kijken we hoe jouw foto’s van de vriendinnenshoot het mooiste uitkomt. Je hebt hier volledig eigen inbreng over.

fotoshoot in de studio
vriendinnenfoto's studio uden
spontane fotoshoot in de studio

Hoe lang duurt een vriendinnenshoot?

Meestal duurt de fotoshoot ongeveer een uur, maar dit verschilt per groep. We voelen vaak samen aan dat we een mooie serie hebben. Trouwens, we maken ook foto’s individueel of in kleine groepjes als jullie dat leuk vinden.

vriendinnenshoot in de studio

Vriendinnenshoot in de studio aanvragen

Wil jij jullie vriendschap ook vastleggen door middel van een vriendinnenshoot in de studio? Of wil je liever de shoot buiten laten plaatsvinden? Beide is mogelijk. Stuur even een berichtje en we overleggen samen.