Zwangerschapsshoot met kinderen

Een zwangerschapsshoot met kinderen blijft leuk! Ze laten zich niet dwingen, dus het belangrijkste is dat de kids het naar de zin hebben.
Maartje wilde graag een zwangerschapfotoshoot op locatie, samen met haar zoontje en haar man. We gingen naar de Bedafse Bergen in Uden om daar de foto’s te maken waar hun zoon lekker rond konden rennen, in de bomen kon klimmen en gek kon doen.

zwangerschapssfotograaf sharon willems
fotoshoot bedafse bergen
zwangerschapsfotoshoot met gezin

Buitenshoot op locatie

Dit is een buitenshoot op locatie. Je bent afhankelijk van de weersomstandigheden, maar als ze mee zitten kan het zo mooi zijn! Hier geeft het zonlicht net dat beetje extra’s aan de foto’s.
Je kan er ook voor kiezen om de zwangerschapsshoot in de studio te laten maken. Dan kun je bijvoorbeeld weer meer foto’s maken met een blote buik. Het is net wat jij het mooiste vindt.

zwangerschapsshoot buiten uden
zwangerschapsshoot met kinderen
zwangerschapsfotograaf in uden bedafse bergen
fotoshoot met kinderen
mooie zwartwitfoto zwangere buik

De variatie blijft wel mooi als hun zoontje er ook tussen door komt kijken. Hier kijken we gewoon hoe de kleine man reageert. Heeft hij even geen zin? Prima, dan maken we close ups van je buik alleen of van jullie samen. Vaak komen ze er van uit zichzelf weer bij. Het is een lekker spontane fotoshoot geworden en ze hebben het naar hun zin gehad.

mooie zwangerschapsshoot in uden
zwanger shoot met kinderen
fotoshoot zwangerschap buiten

gezins zwangerschapsshoot
fotoshoot zwangerschap met gezin

Kledingtips zwangerschapsshoot

Heb je nog kledingtips? Zeker! Het belangrijkste is dat jullie kleding niet vloekt. En ik zou niet voor wit gaan. Het is fijn als je je geen zorgen hoeft te maken of de kleding een beetje vies wordt. Zijn er kinderen mee? Neem dan een extra setje mee, zodat ze zich kunnen omkleden.

fotoshoot zwanger buiten uden

En wat vonden ze het leuk, geen geposeerde foto’s maar spontane foto’s waar iedereen opstaat. We hebben een leuke serie foto’s kunnen maken. Ik varieer ook graag in kleur en zwart-wit foto’s. Het enigste wat ze nog moeten doen is de alle leuke foto’s uit kiezen. Je krijgt er trouwens 20, dus keuze genoeg!