Bedrijfsfotograaf op locatie

Paul was op zoek naar een bedrijfsfotograaf op locatie, zodat hij professionele foto’s heeft voor op zijn website. Van te voren hebben we de verschillende foto’s doorgenomen. Zo weet ik wat Paul belangrijk vindt en wat hij wilt uitstralen. Ook kan ik voorafgaand aan de zakelijke fotoshoot tips geven hoe je dit het beste kunt voorbereiden. Denk aan alle ruimtes schoon maken en alle overbodige spullen opbergen. Dit oogt namelijk snel rommelig en dat is zonde.

zakelijke bedrijfshoot op locatie

fotograaf op locatie
bedrijfsshoot denbosch

Actiefoto’s bedrijf

We maakten in verschillende ruimtes foto’s, zodat de klant een goed beeld krijgt van het bedrijf. Om die reden fotografeerde ik Paul ook in actie. Aan het werk met een flip-over, met bouwtekeningen en met klanten in gesprek. Een hele diverse serie die over de hele website gebruikt kan worden. Trouwens niet alleen voor online gebruik, maar ook offline. Denk aan folders, flyers en ander drukwerk.

bedrijfsfotografie op locatie denbosch

fotograaf denbosch website
zakelijke websitefotografie
zakelijke actiefoto's
professionele foto's website maken

Naast de actiefoto’s maak ik ook portretfoto’s. Die zijn altijd goed om te hebben! De portretfoto’s zijn te gebruiken als profielfoto of op de website op de ‘Over-mij’ pagina.

bedrijfs portret

zakelijke fotoshoot den bosch
websitefoto's fotograaf

zakelijke fotoshoot

Na het fotograferen ga ik met de foto’s aan de slag. De foto’s worden professioneel nabewerkt en digitaal in hoge resolutie aangeleverd. Zo zijn ze overal voor te gebruiken.

Ben jij ook op zoek naar een bedrijfsfotograaf op locatie? Of wil jij voor jouw bedrijf foto’s laten maken in de fotostudio? Als je een berichtje stuurt, denk ik graag met je mee.

zakelijke bedrijfsfoto's

website fotoshoot
zakelijke fotoshoot op locatie