Kattenfotograaf aan huis

Stan wilde graag een kattenfotoshoot aan huis. Zijn vriendin was jarig en hij zocht een origineel verjaardagscadeau. Het werd een fotoshoot! Online zocht hij naar een kattenfotograaf aan huis. De foto’s op mijn website spraken hem aan en zo kwamen we in contact. Een kleinigheidje, de fotoshoot zou plaatsvinden in Amsterdam. Of ik dat erg vond? Nee, helemaal niet! Leuk zelfs. Ik heb er een uitje van gemaakt en heb meteen lekker gewandeld door het centrum en het Vondelpark. En oohh voor een kattenfotoshoot reis ik graag een stukje. Dierenfoto’s maken vind ik namelijk zó leuk.

professionele kattenfotograaf

Ontspannen dierenfoto’s

Ik pak niet meteen mijn camera, maar laat eerst de dieren rustig aan mij wennen.

Toen ik binnenkwam bij Stan sprongen de katten snel onder de bank, maar na een paar minuten kwamen ze al snel even kijken. Ik maakte contact met ze en zorgde dat ze zich vertrouwd voelden.

Als de dieren rustig zijn pak ik mijn camera erbij en maak ik de foto’s. Heel ontspannen en niets is geforceerd. Willen ze niet? Ook goed, dan wacht ik even of ik fotografeer ze vanuit een andere hoek. Het belangrijkste is dat het dier zich op zijn gemak voelt. Dat zie je namelijk ook terug in de foto’s.

kattenfoto's laten maken
professionele foto's kat

Deze roodharige kat ging er helemaal voor liggen en vond de camera reuze interessant. De vloer past ook mooi bij geheel. Bij een kattenfotoshoot aan huis is de achtergrond heel belangrijk. Zorg ervoor dat de ruimte opgeruimd en licht is. In dit huis lag een mooie houten vloer en dat geeft een warme sfeer aan de foto’s. Wanneer hier oude vloerbedekking lag was het veel minder geschikt.

Het is ook mogelijk om naar de fotostudio te komen. Hier hebben we alle ruimte en het juiste licht. Als dat te spannend is voor de dieren kom ik met liefde naar jullie toe. Niet elke woonkamer is hiervoor geschikt. Twijfel je? Stuur even een berichtje en ik denk graag met je mee.

katten fotograferen thuis
kattenfotografie professioneel

Naast dierenfoto’s is het ook leuk om een foto samen met je huisdier te maken. De interactie tussen mens en dier is prachtig om te fotograferen. En het is leuk als herinnering.

dierenfotograaf aan huis
fotoshoot samen met huisdier

Echt super bedankt voor de kattenfotoshoot aan huis. We vonden echt dat je het heel erg leuk deed en goede ideeën had! Gelijk een fijn gevoel en we voelden ons erg op ons gemak bij jou. Ook met de katten ging je heel goed om en zij waren ook helemaal relaxed! Een echte aanrader!! – Stan, januari 2022

Ben jij ook op zoek naar een kattenfotograaf aan huis? Of wil je liever professionele kattenfoto’s in de studio laten maken? Spreken mijn foto’s jou aan? Laat je gegevens achter, dan plannen we een afspraak.

Tijdens de fotoshoot laat ik trouwens de foto’s zien zodat je kunt aangeven wat je mooi vindt en of je je dier hierin herkent. Zo weet je zeker dat je er helemaal blij mee bent!