Bedrijfsfotografie op locatie

Roy en Peter gaan een eigen accountantskantoor opzetten en ze willen hiervoor graag professionele bedrijfsfotografie op locatie.

Niet te suf, maar vlot, laagdrempelig en toegankelijk. Hier kan ik als bedrijfsfotograaf zeker bij helpen. Er was een logo, huisstijl en een idee.
Voorafgaand aan de fotoshoot heb ik contact met ze gehad over zaken als aankleding, setting en uitstraling. Samen kwamen tot de conclusie om te kiezen voor een combinatie van bedrijfsfotografie in de studio en bedrijfsfotografie op locatie. Hieronder het resultaat!

Bedrijfsfotografie op locatie
MKB fotgraaf

Studio bedrijfsfotografie

Wij zijn begonnen in de studio. Qua kleding hebben ze gekozen voor diverse outfits, maar wel allemaal een pantalon met overhemd omdat dit zakelijk is, maar informeel blijft. Belangrijk was dat het niet te stijf wordt.

Ik adviseerde om te werken met verschillende outfits, zodat we diverse foto’s op de website krijgen. In de studio heb ik zakelijke foto’s gemaakt van beide heren samen en ieder apart op een witte, grijze en een zwarte achtergrond. Deze foto’s zijn gebruikt als profielfoto, nieuwsbrieven en de website.

Website foto's

Bedrijfsfotograaf op locatie – Café

De volgende locatie was een meer café/restaurant setting. Met behulp van mijn studiolampen had ik perfect licht op de lcoatie. Hier hebben wij de meeste en belangrijkste foto’s geschoten. Deze staan namelijk op de homepage en als sfeerfoto op diverse pagina’s. Daarnaast hebben wij hier een informele klantsetting gefotografeerd welke zijn gebruikt als sfeerfoto.

Om de sfeerfoto’s te maken adviseer ik te werken met figuranten. Dit kan iedereen uit de doelgroep zijn.

Bedrijfsfotograaf Uden

Zakelijke foto's
Foto's website
Website professionele fotografie

Bedrijfsfotograaf op locatie – Spreekkamer

Tot slot hebben wij nog enkele foto’s geschoten op een wat formelere setting in een spreekkamer met o.a. een flipover.

Bedrijfsfotograaf Accountant

Bedrijfsfotografie op locatie –  De nabewerking

Na een intensive middag mochten de heren zelf de mooiste foto’s uitkiezen. Deze heb ik vervolgens professioneel zijn nabewerkt. De foto’s zijn aangeleverd in HD en in een webformat. Voor de website mag de foto namelijk niet te groot zijn. Als het bestand te groot is, laad de website langzaam/slecht. Nu kunnen zij de foto’s zo online plaatsen.

Roy en Peter waren erg enthousiast over de foto’s. Een middag was voldoende om alle foto’s te schieten voor hun website, social media en voor de komende tijd. Ze hebben nu een compleet pakket.

Wil jij ook graag bedrijfsfotografie op locatie?
Neem contact