fotoshoot kronenburgpark

Geregistreerd Partnerschap fotograaf Nijmegen

Als fotograaf mag ik veel bijzondere dingen bijwonen. Vandaag was het geregistreerd partnerschap in Nijmegen van Anne en Bart aan de beurt. Allereerst fotografeerde ik de aankomst. De familie stond het gelukkige stel op te wachten. Daar kwamen ze aan met een prachtige trouwauto.

fotoshoot bij ervaren fotograaf
ceremonie geregistreerd partnerschap reportage
fotoreportage ceremonie geregistreerd partnerschap

Fotograaf ceremonie

De ceremonie vond plaats in de stadswinkel in Nijmegen. Tijdens dit moment probeer ik zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Ik vind het fijn als ik achteraf hoor dat ze eigenlijk vergeten waren dat ik er was. Zo kan het bruidspaar optimaal genieten van het moment, de liefde en van alle familie en vrienden.

Als fotograaf let ik op de details, bijvoorbeeld een trotse vader die naar de ceremonie kijkt en soms een tranen van geluk heeft. Maar ook hoe Bart de handen van Anne vasthoud.

Na de mooie speech van de trouwambtenaar was het tijd voor het ja-woord. De ringen en de emotionele blikken in de ogen heb ik ook vastgelegd. Dit worden mooie herinneringen voor later.

fotoreportage geregistreerd partnerschap
geregistreerd partnerschap fotoshoot en familie
fotoshoot in stadswinkel nijmegen
ceremonie fotograaf brabant

Nu het officiële gedeelte erop zat was het tijd voor de fotoshoot! Bart en Anne wilde graag foto’s maken in het Kronenburgerpark.

Wij liepen met zijn allen door het centrum van Nijmegen. Anne en Bart liepen voorop, nagenietend van de ceremonie. Ze liepen er zo mooi bij dat ik meteen dat moment vastlegde. Zo ontstaan de natuurlijke foto’s. De liefde spatte er al gelijk vanaf!

romantische shoot voor koppels
professionele fotoshoot geregistreerd partnerschap

Fotoshoot Kronenburgerpark Nijmegen

Wij liepen richting een vijvertje en daarbij zat een bruggetje. Het was een mooie locatie voor een serie foto’s. Als eerste fotografeerde ik het stel samen. Niet te geposeerd, maar juist heel ontspannen. Ik probeer de fotoshoot zo ongedwongen mogelijk te houden. Het is belangrijk dat iedereen het fijn en gezellig heeft en zich op zijn/haar gemak voelt.

Ook probeer ik altijd met verschillende achtergronden te werken. Zo wordt de fotoshoot lekker divers!

romantische fotoshoot kronenburgpark nijmegen
geregistreerdpartnerschap fotograaf
spontane fotoshoot koppels
geregistreerdpartnerschap fotografie
fotoshoot omgeving nijmegen

Naast de foto’s met elkaar is het ook leuk om enkele foto’s van het stel apart te maken. Hiervoor hoef je geen moeilijke poses aan te nemen. Ik begeleid je en dan gaat het bijna vanzelf!

fotoshoot nijmegen romantisch

De binnen- en buitenfoto’s zijn prachtig geworden. Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en daardoor worden de foto’s alleen maar mooier. Naderhand krijg je alle foto’s bewerkt terug en kan het nagenieten beginnen. Bedankt! – Anne en Bart

fotoshoot in nijmegen centrum
fotograaf geregistreerd partnerschap

Familie foto’s maken bij geregistreerd partnerschap

Wat zag iedereen er toch mooi uit! En wat een fijne sfeer hing er tijdens de fotoshoot. Iedereen was vrolijk. En nu we toch iedereen bij elkaar hebben is het leuk om foto’s samen met de familie te maken. Deze foto’s maakte ik bij een mooie, rustieke muur. Dat geeft een stoer effect. Iedereen kwam aan de beurt.

Na het maken van deze foto’s was de dag compleet.

professionele fotoshoot in park nijmegen
fotoshoot in kronenburgpark koppel
geregistreerd parterschap familiefoto's
familieshoot op locatie buiten
spontane fotoshoot met familie geregistreerd partnerschap

Ben jij ook op zoek naar een geregistreerd partnerschap fotograaf? En spreekt mijn stijl jullie aan? Stuur dan even een berichtje, dan kijk ik of jullie datum nog beschikbaar is.