bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie Den Bosch

Bedrijfsfotografie Den Bosch, jouw bedrijf in beeld. De passie van de ondernemer die naar voren komt, het vakwerk van de medewerkers en het onderscheidend vermogen van het bedrijf. Deze keer maakte ik een bedrijfsreportage bij Dierenkliniek Nuland.

bedrijfsfotografie in denbosch

Kennismakingsgesprek
Allereerst begonnen we met een kennismakingsgesprek. Yvet speurde het internet af op zoek naar voorbeelden. Ze wist heel goed wat ze wel en ook heel goed wat ze niet wilde. De geposeerde foto’s vond ze niks. Ze wilde graag actiefoto’s hebben waar de liefde voor de dieren naar voren komt.

fotograaf nuland
zakelijke bedrijfsfotografie
zakelijke fotograaf

Planning
Van te voren maakten we een schema met de volgorde van de foto’s. Zo wisten we precies welke dieren en ruimtes we wanneer nodig hadden. Dat is fijn, zeker omdat er meerdere mensen bij de bedrijfsfotografie betrokken waren. Denk aan de medewerkers, de eigenaren van de dieren en de klanten die op de foto werden gezet.

bedrijfsfotografie denbosch

Professionele profielfoto

Voor ieder apart hebben we een professionele profielfoto gemaakt. Buiten, lachend en juist niet recht in de camera kijkend. Allemaal in dezelfde stijl, zodat je een eenheid creëert. We hadden geluk, want tijdens het maken van de zakelijke portretten ging de zon schijnen.
Tussendoor heb ik de foto’s laten zien zodat de dames zelf aan konden geven wat ze mooi vonden. Ik vind het belangrijk dat iedereen helemaal achter haar foto staat.

nieuwe profielfoto zwartwit
professionele profielfoto denbosch
profielfoto buiten
zakelijk portret zwartwit

Zakelijke foto van het team

Het doel van de zakelijke foto van het team was een warme, vertrouwelijke en liefdevolle uitstraling.Iedereen draagt zwart, wat rust uitstraalt en waardoor je niet wordt afgeleid door de kleding. Daarnaast is het belangrijk dat echt het teamgevoel naar voren komt. Voor deze foto is juist kleur gekozen, het enthousiasme spat er vanaf.

teamfoto bedrijfsfotografie

Het is belangrijk om verschillende dieren in beeld te hebben dus hebben we ervoor gekozen om zowel puppies, een oudere hond en een kat te fotograferen.

bedrijfsfotograaf den bosch
bedrijfsreportage
zakelijke fotografie

Bedrijfsfotografie Den Bosch nodig? Neem direct contact op voor teamfoto’s, actiefoto’s, productfotografie of een complete reportage.

bedrijfsfotografie den bosch
bedrijfsreportage brabant
fotograaf bedrijfsfotografie
bedrijfsfotograaf dierenarts
zakelijke fotograaf den bosch
zakelijke fotografie brabant
zakelijkefotografie

Wij van Dierenkliniek Nuland zijn toe aan een nieuwe website en dus ook nieuwe professionele bedrijfsfotografie. En daarvoor ben je bij Sharon helemaal aan het goede adres. Ze begrijpt mensen (wij dierenartsen zijn niet gewend voor de camera te staan, u begrijpt erg onwennig in het begin). Ze begrijpt de essentie, ze kan uitstekend luisteren en dat wat de klant wilt vastleggen. Ze begrijp de authentieke puurheid in de relatie mens/dier. En dat heeft ze vastgelegd. 5 sterren, dubbel en dwars verdiend! – Yvet

bedrijfsfotografie in den bosch

Bedrijfsfotografie Den Bosch aanvragen?

Wil jij ook een mooie reportage waarmee je website gevuld mee kan worden? Professionele én persoonlijke foto’s. Foto’s van het team, van de werknemers in actie, foto’s van het bedrijfspand en de ruimtes. Alles compleet.