Fotoshoot Vaderdag in de regio Uden, Den Bosch of Nijmegen

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor je vader?

Hoe leuk is het om je vader te verrassen met spontane foto’s van de kinderen? Je mag zelf kiezen of we de foto’s op locatie maken of in de fotostudio. Je krijgt de foto’s tussendoor te zien, zodat we samen kunnen overleggen en het helemaal wordt zoals jij in gedachten had. We maken er een mooie middag van. Behalve groepsfoto’s, fotografeer ik ook jullie individueel en/of in kleinere groepjes. Die keuze is aan jullie, alles is mogelijk.

Foto’s in hoge resolutie digitaal

De foto’s worden professioneel nabewerkt en vervolgens in hoge resolutie, digitaal aangeleverd. Zo kun je ze plaatsen op Social Media of op je bureaubladachtergrond, maar je kunt ze ook afdrukken of er zelf een fotoalbum mee maken.

Foto op canvas, aluminium of hout

Wil je echt iets moois voor aan de muur? Kom dan langs in mijn fotostudio en ik geef je advies wat bij jouw foto past.

Wat kost een Fotoshoot Vaderdag?

De tarieven kun je hier vinden. Je ontvangt 20 foto’s in hoge resolutie, deze foto’s mag je zelf uitkiezen.

Fotoshoot Familie Den Bosch 3

vriendinnen fotoshoot
familie fotoshoot thuis

Momenten creëren, vastleggen en ze voor altijd met trots terug kunnen kijken. Wanneer ik na de fotoshoot hoor dat mensen een mooie middag hebben gehad en uiteindelijk tranen in de ogen krijgen als ze de foto’s terug zien, dan is mijn doel bereikt. Daar doe ik het allemaal voor!

fotoshoot in uden
familiefoto vroeger namaken

Familie foto vroeger en nu

Heb je nog een leuke familie foto van jaren terug? Stuur die foto deze kant op en samen kijken we of we deze na kunnen maken. Dan heb je echt een grappig vaderdagcadeau!

Fotoshoot Cadeaubon

Is het kortdag of wil je juist een fotoshoot met je gezin cadeau geven? Kies dan voor de fotoshoot cadeaubon. Stuur zelf een persoonlijke tekstje in en je kunt de cadeaubon dezelfde dag nog verwachten in je mailbox.

fotoshoot utrecht familie fotograaf