Moederdag Fotoshoot Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen

Wil jij je moeder verrassen met een bijzonder cadeau? Geef een mooie foto van het gezin of een fotoshoot cadeaubon.

Vind het mooier om een fotoshoot op locatie te maken of liever in de fotostudio? Dat mag je zelf aangeven. Ik verzorg spontane fotoshoots, dus je hoeft niet te poseren. Tussendoor laat ik de foto’s zien en je kunt aangeven wat je mooi vind en wat niet. We kunnen trouwens ook portretfoto’s van iedereen apart maken en foto’s in kleinere groepjes.

De tarieven van de fotoshoot kun je hier vinden. De foto’s van de moederdag fotoshoot worden nabewerkt en je mag uiteindelijk 20 foto’s uitkiezen. Deze foto’s ontvang je digitaal in hoge resolutie.

Wil je iets moois voor aan de muur? Kom even langs in mijn fotostudio en ik geef je advies wat bij jou foto past. De ene foto komt juist mooi uit op canvas, de andere op hout en weer een andere op aluminium. Hier kijken we samen naar.

Familie fotoshoot Utrecht Jannes

vriendinnen bedafsebergen uden
fotoshoot groeneheuvels ewijk
Familieshoot Nijmegen vierkant
fotoshoot moederdag

Locatie fotoshoot
De fotoshoot voor moederdag is eigenlijk voor alle leeftijden leuk. Hele kleine kindjes adviseer ik de fotoshoot in de fotostudio. De studio is lekker verwarmd. Voor de iets oudere kinderen is het juist leuk om naar buiten te gaan. Dan is het extra mooi om naar een locatie te gaan waar de kinderen het leuk hebben. Denk aan een speeltuin waar ze in kunnen spelen, een waalstrandje waar ze lekker kunnen rennen of een plek die ze kennen.

We kunnen in het geheim de fotoshoot doen, zodat je met moederdag een mooie foto kan geven. Wil je liever een fotoshoot met je moeder erbij? Dan kun je een cadeaubon geven en later een datum inplannen wanneer iedereen kan.

familie foto buiten

Zie je hoe spontaan de foto’s zijn? Je hoeft absoluut niet in allerlei poses te gaan staan. Lekker wandelen, spelen of knuffelen met de kinderen en alles gaat vanzelf.

lifestyle baby fotoshoot wijchen 3
fotoshoot moederdag in de studio