bedrijfsreportages

Bedrijfsfotografie Heesch

Deco Zonwering was toe aan nieuwe bedrijfsfotografie. De nieuwe website was inmiddels de lucht in, alleen de ‘persoonlijke touch’ miste. Door middel van professionele bedrijfsfotografie gaan we dat toevoegen.

fotograaf heesch
bedrijfsreportage heesch

Allereerst bespraken we wat we op de foto gingen zetten, wat daarbij belangrijk was en hoe we het aan gingen pakken. Het was grijs en bewolkt buiten, dus besloten we om eerst de binnenfoto’s te gaan maken. Een goede keuze, want opeens was daar de zon. Snel, spullen pakken en naar buiten. Zie je wat de zon toevoegt aan bovenstaande foto’s qua sfeer? Ook wordt nu de functionaliteit van de overkapping zichtbaar.

zakelijke foto's voor je bedrijf

Bedrijfsfotografie Heesch in actie

Wat extra belangrijk is bij deze bedrijfsfotografie is dat je Deco Zonwering in actie ziet. De showroom is van zichzelf uit al mooi, maar wanneer je de ondernemers in actie ziet met de klanten maakt dat het beeld af. Zo krijg je ook een beter gevoel bij het bedrijf.

zakelijke foto's laten maken
foto's bedrijf voor website
ervaren bedrijfsfotograaf

De foto’s worden uiteindelijk geplaatst op de website. Voor mij is het doel belangrijk om te weten. Ik houd hier tijdens het fotograferen al rekening mee, vooral met het kadreren van de foto’s.

professionele foto's voor website
bedrijfsfotoshoot heesch

zakelijke bedrijfsfotoshoot

Compleet pakket

Als team Kwaaijongens bieden wij het complete pakket aan. Het maken van de website, het verzorgen van een veilige hosting, de vindbaarheid en de bedrijfsfotografie. We zijn een team en werken al lang samen waardoor we precies weten wat elkaars talenten zijn. De lijnen zijn kort en we schakelen snel. Ontzettend fijn om met elkaar zulke projecten te mogen doen!

foto's website heesch

Een uitgebreide fotoreportage van ons bedrijf laten maken, Sharon heeft Deco Zonwering perfect vastgelegd. Duidelijke afspraken gemaakt en met veel enthousiasme haar werk gedaan! Zeer tevreden en zeker een aanrader om met haar samen te werken. – Gerwin Brands, Deco Zonwering