familliefotoshoot uden

Buitenshoot familie Uden

Een buitenshoot op een zaterdagmiddag halverwege oktober: kijk eens wat voor een geluk we hadden met het weer! De zon scheen volop en we konden alle familiefoto’s lekker zonder jas maken. De zandvlakte was helemaal voor ons alleen. Extra fijn, dan hoef je niet andere bezoekers te vermijden. We gingen meteen aan de slag. In het begin is het altijd een beetje wennen, maar geloof me, dat verdwijnt vanzelf. Zeker bij een buitenshoot, dan kun je gewoon lekker wandelen en dan vergeet je de camera sneller dan je denkt.

Hierbij het resultaat!

professionele fotosgraaf familieshoot
fotoshoot in de buitenlucht
spontane familiefotograaf

Tijdens een familie fotoshoot maken we foto’s in alle gewenste combinaties: het gezin, gezin met aanhang, de stelletjes, de kinderen, vader-zoons noem maar op. Zo krijg je een hele gevarieerde fotoserie.

gezinsfoto’s buiten
Familiefotograaf buitenshoot
buitenshoot professioneel
familiefotoshoot in de buitenlucht

Familiefoto’s in het weekend

Het is altijd een hele klus om de familie compleet bij elkaar te krijgen, dus ik begrijp dat een fotoshoot het handigste is in het weekend. Dat is geen probleem. De weekenden zijn wel heel populair, dus wacht niet te lang met reserveren.

familiefotografie uden

Spontane buitenshoot

De familie hield net zoals ik niet van stijve portretten. Ze waren overal voor in: rennen door het zand, klimmen in de bomen, half springen op elkaar, echt niks was te gek. En dat maakt uiteindelijk de buitenshoot zo leuk!

moderne shoot met het gezin
gave familie foto’s buiten maken

Sommige foto’s vind ik mooier uitkomen in zwart-wit dat in kleur. Maar dat is smaak. Ik lever deze foto’s dan ook in zowel kleur als zwart-wit aan, zodat de familie zelf kan kiezen.

unieke foto's familieshoot

Met ons gezin een erg leuke familie buitenshoot gehad. Sharon gaf goede aanwijzingen, het was ontspannen en spontaan. We zijn erg blij met het resultaat! – Ria

professionele familie fotograaf
fotoshoot zussen