Profielfoto studio

Een professionele profielfoto is altijd handig. Je kunt ze gebruiken voor op je website, publicaties, voor op LinkedIn-profiel of andere social media kanalen. In de studio kun je met drie verschillende achtergronden op de foto. Wil je liever een profielfoto op locatie? Dat kan natuurlijk ook. We kijken wat past bij jou en waarvoor je foto wilt gebruiken.

Van Eva maakte ik een nieuwe profielfoto in de studio. Iets heel anders dan normaal: een zwarte achtergrond en donkere belichting. Wat vind je ervan?

profielfoto studio

Wanneer we een fotoshoot houden in de studio, hoeven we geen rekening te houden met het weer. Door de verschillende achtergronden en lampen, zijn de foto’s ook altijd professioneel. Hoe gaat het in zijn werk? We beginnen met een kop koffie en we bespreken wat jij graag wilt uitstralen in jouw foto’s. Tussen de shoot door laat ik de foto’s zien, zodat we samen zeker weten dat het resultaat naar wens is. Na de fotoshoot krijg je de foto’s digitaal doorgestuurd en mag je de mooiste uitkiezen. Deze ontvang je in hoge kwaliteit.

profielfoto fotostudio

Bij deze fotoserie hebben we vooral veel gespeeld met de belichting. De lamp staan een beetje aan de zijkant, waardoor ze een mooie schaduw op haar gezicht krijgt. Vooral op de zwarte achtergrond komt dit mooi uit.