Bedrijfsfotografie op locatie

Een bedrijfsfotografie op locatie, met portretfoto’s van de medewerkers, foto’s van het pand en actiefoto’s van de werkzaamheden. Helemaal compleet dus.

foto bedrijf overzicht

Portretfoto’s medewerkers

Vroeg in de ochtend reed ik naar het bedrijf toe. Samen zochten we een rustige plek uit, waar voldoende ruimte en stroom aanwezig was. Elke medewerker fotografeerde ik één voor één. We bespreken de foto’s en iedereen gaat pas weg als ze tevreden zijn over zijn of haar foto. Van te voren hebben we gevraagd of iedereen de bedrijfskleding wilt dragen, om zo een mooi geheel te vormen.

Na de portretfoto’s gingen we aan de slag met de actiefoto’s.

bedrijfsreportage fotograaf
bedrijfsreportage kantoor
fotografie bedrijf

Bedrijfsfoto’s

Vervolgens ben ik aan de andere kant van de snelweg gaan staan, zodat ik mooie foto’s kon maken van het pand van het bedrijf. Door mijn camera op een statief te zetten en de sluitertijd wat lager te zetten krijg je het bedrijf goed op de foto, maar de auto’s worden onscherp en daar zie je alleen de snelheid van. Dit geeft een net ander effect en vertelt meteen ook wat over de locatie waar het bedrijf gevestigd is.

bedrijfsreportage pand buiten

Actiefoto’s bedrijf

Nadat ik voldoende foto’s had van het bedrijfspand ben ik binnen in het bedrijf actiefoto’s gaan maken. Het is altijd erg interessant om te zien hoe een bedrijf werkt en wat ze doen! Ik maakte actiefoto’s van het spuiten, van de kozijnen, van het lijmen, eigenlijk alles! Ook van de machine’s zelf heb ik een aantal mooie foto’s gemaakt.

actiefoto bedrijf
bedrijf foto
fotograaf bedrijf foto
fotograaf bedrijfsreportage

Het is belangrijk dat een bedrijf door deze foto’s herkenbaar is. De foto’s moeten binnen het bedrijf passen en het moet voor klanten een uitnodiging zijn. Ik bespreek van te voren goed door wat het bedrijf graag wilt zodat ik ook een goed zicht heb.

foto bedrijf bus fotograaf

fotoshoot bedrijf
sfeerfoto bedrijf