bollebuikenshoot studio

Bollebuikenshoot

Daphne kwam naar mijn studio in Zeeland voor een bollebuikenshoot. Ze had zelf al goed nagedacht over wat ze precies wilde, handig! We konden meteen aan de slag om mooie foto’s te maken.

fotoshoot bollebuik fotograaf
fotoshoot zwanger studio uden

Kleinste details op de foto zetten

Daphne had al een paar schoentjes gekocht voor de kleine en die had ze vandaag meegenomen. Ze ging op de grond liggen en ik legde de schoentjes op haar buik neer, wat een groot verschil! Ook hebben we nog wat foto’s gemaakt van Daphne haar voeten naast de schoentjes. Ik blijf me verbazen over hoe klein dat soort dingen dan zijn. Ik vraag altijd van te voren of je zelf objecten hebt die je graag op de foto wilt hebben. Hierdoor weet je zeker dat de foto’s persoonlijk voor jou zijn.

zwangerfotograaf voeten
bollebuik studio muisjes
fotograaf studio zwanger knuffel

Andere sfeer fotoshoot

Natuurlijk hoef je niet alleen op de witte achtergrond te gaan staan. Ik heb ook nog een zwarte en grijze achtergrond waarmee je snel een andere sfeer kan maken. Ook Daphne had ik op de zwarte achtergrond neergezet. Een blote bolle buik komt prachtig uit in het zwart/wit op een zwarte achtergrond! Tijdens het bewerken kijk ik welke foto’s ook mooi in zwart/wit zijn en die stuur ik ook naar je door. Heb je toch nog een andere foto die je in het zwart/wit wilt zien? Dat kan altijd!

bollebuikshoot studio uden
portretfoto zwanger studio
silhouet foto maken in fotostudio
fotoshoot bollebuik zwanger
bollebuik zwartwit

Muisjes op de foto

‘Heb jij ook muisjes?’ Vroeg Daphne voor de shoot aan mij. Ja die heb ik wel! Daphne weet al dat ze een meisje krijgt en dat wilde ze graag met foto’s aan de familie en vrienden bekend maken. Leuk idee! Ze gingen op de grond liggen en we strooide haast een heel doosje muisjes over haar buik heen, wat hebben we gelachen! Maar het geeft wel een prachtig effect. Je ziet de muisjes echt vallen en tegen haar buik stuiteren, prachtig. Wanneer ik nu de studio inloop hoor ik wel regelmatig nog een muisje voorbij rollen, en dat terwijl ik toch al 3 keer gestofzuigd heb sinds die tijd.. Maar goed, alles voor de foto!

bollebuik fotoshoot zeeland
zwanger fotoshoot muisjes