fotoshoot zussen familie

Zussen fotoshoot in de studio

Lotte kwam voor een zussen fotoshoot in de studio. Zelf heeft ze een tweelingzus en een oudere zus met een dochtertje. Gezellig! Ze wilden graag een leuke foto hebben om aan hun moeder te geven met haar verjaardag.

familieshoot studio

fotograaf studio

Fotoshoot met alle combinaties

We maakten foto’s van moeder en dochter, met zijn vieren, van de zussen en van de tweeling samen. Ik stelde voor om ook foto’s te maken op een zwarte achtergrond. In eerste instantie leek ze dit niet heel mooi, maar toch besloten we om een poging te wagen. En ja, toen ik de foto’s liet zien waren ze super enthousiast! Het gaf een chique uitstraling en het licht viel zacht op de meiden.

moeder dochter

meisje schattig jurk
meisje schattig jurk
fotograaf studioshoot
tweeling studio

Lekker veel lol

De jongste had niet zo goed geslapen waardoor ze erg moe was. We besloten alles uit de kast te halen zodat ze het toch een beetje naar haar zin had. Ze mocht zelfs haar allermooiste prinsessenjurk aan en we hebben gezellig gedanst met zijn allen. Hierdoor kreeg ze meer energie en hebben we nog lekker veel foto’s kunnen maken!

Ik probeer altijd de kinderen als eerst te doen bij een fotoshoot omdat die er vaak niet zo lang zin in hebben. Wanneer ik genoeg foto’s heb van de kinderen kunnen ze lekker gaan spelen en maak ik de rest van de foto’s.

fotoshoot gezin

zussenshoot studio
fotoshoot zussen

Zussen fotoshoot zwart-wit

De foto’s stuur ik altijd digitaal door in hoge kwaliteit zonder logo zodat je ze overal voor kunt gebruiken. De foto’s die prachtig uitkomen in zwart-wit stuur ik zowel in kleur als in zwart-wit door, zo kun je zelf kiezen wat jou het meest aanspreekt.

studio zwartwit fotograaf