Professionele LinkedIn fotoshoot in studio en buiten

Muriel nam contact met mij op om een afspraak te maken voor een professionele LinkedIn fotoshoot. Ze wilde graag vriendelijke, nieuwe foto’s voor op LinkedIn. Naast de studiofoto’s spraken ook de buitenfoto’s op mijn website haar aan. Dat wilde ze eigenlijk ook wel. Nou geen probleem, we maakten zowel foto’s buiten als binnen.

Fotoshoot studio profielfoto
Fotoshoot zwartwit profiel
Fotograaf studio

Verschillende achtergronden en outfits

Voordat muriel zou komen vroeg ik aan haar of ze meerdere outfits mee wilde nemen. Dit is handig, omdat je dan meteen diversiteit in je foto’s krijgt. Ook kun je er dan voor kiezen om formele en wat informele foto’s te maken.

In de studio kun je uit drie verschillende achtergronden kiezen. Een zwarte, witte en een grijze. Natuurlijk kunnen we er ook altijd een combinatie van maken. Muriel wilde graag alle drie de achtergronden zodat ze lekker veel keuze had.

In eerste instantie leek haar de zwarte achtergrond veel te donker. Ik stelde voor om het toch te proberen. Ze was helemaal verrast toen ze de foto’s zag. “Oh, dat komt chique uit!” Het licht viel prachtig in haar gezicht en haar ogen straalden.

Daarom wil ik altijd verschillende dingen proberen, want misschien vindt je het toch wel heel mooi.

profielfoto studio

fotoshoot studio

Portretfoto’s in de natuur

Nadat we de foto’s in de studio gemaakt hadden zijn we samen rond gaan lopen in de natuur. Het zonnetje kwam mooi door de bomen heen waardoor het licht erg mooi viel. Vanaf mijn studio is het maar enkele minuten lopen naar een mooi plekje, dus dat komt komt ook mooi uit!

Nadat we ook buiten leuke foto’s hadden gemaakt hebben we direct de foto’s bekeken in de studio. Muriel was blij met de foto’s. Vervolgens bewerk ik de foto’s en stuur ik ze door in hoge kwaliteit, zodat ze de foto’s overal voor kan gebruiken.

Wil jij ook een professionele linkedin fotoshoot in de studio, buiten of juist allebei? Laat je gegevens achter op de contactpagina en plan meteen een datum.

linkedin fotoshoot buiten