Profielfoto buiten

Profielfoto buiten maken Eindhoven

Steven wilde graag een nieuwe profielfoto buiten maken voor LinkedIn. Daarnaast wilde hij een serie foto’s aan zijn moeder geven om haar te verrassen. Super lief! Hij wilde absoluut niet van die standaard profielfoto’s. We gingen naar Strijp S in Eindhoven, een fotogenieke locatie.

Fotoshoot Eindhoven
Eindhoven fotoshoot zwartwit
Eindhoven Strijp S Fotografie
Strijp S stoer fotograaf

Urban Fotografie Eindhoven

Verschillende locaties

We hebben veel gewisseld in outfits en locaties om een gevarieerde fotoserie te maken. Zie je wat voor een groot impact de kleding en de achtergrond heeft op de foto’s? Extra leuk, zo zie je niet dat alle foto’s op hetzelfde moment gemaakt zijn. Zo kun je dus even vooruit!

We variëren trouwens ook in kleur & zwartwit. Ik maak alle foto’s in kleur en foto’s waarvan ik denk dat ze prachtig uitkomen in zwartwit, die zet ik ook om in zwartwit tinten. Ook hier heb jij een stem in.

Fotografie Eindhoven

Scherptediepte

Ook is het leuk bij een shoot zoals dit om te spelen met de scherptediepte. Vooral omdat we met kleurrijke achtergronden hebben gewerkt, is het mooi om die wat onscherper op de achtergrond te hebben. Hier spelen we tijdens de fotoshoot mee.

Fotoshoot Strijp S
Scherptediepte Strijp S Foto's
Foto Strijp S Camera

“Topfotograaf, hartstikke flexibel en doet alles om je je op je gemak te laten voelen. Denk erg met je mee en komt met creatieve ideeen! Aanrader!” – Steven.