winterbruiloft fotografie

Bruidsfotografie kasteel Amerongen

Een buiten bruiloft midden in januari, wat was het koud! Maar het was wel een prachtige bruiloft. Bjelke & Bart straalden de hele dag. De liefde was overal voelbaar. Ze trouwden in kasteel Amerongen.

trouwen in kasteel
moeder dochter bruidsfoto's
trouwfotograaf kasteel amerongen

Kleine details vastleggen

Bij een bruiloft vind ik het belangrijk om het voorbereiden vast te leggen. Vaak ben je zo druk bezig met alles, dat je een beetje vergeet hoe dat ging. Ik leg vast hoe de haren gedaan worden, de details van de outfit, hoe hij zich klaar maakt en hoe de kinderen meehelpen. Die kleine dingen zijn heel mooi om later terug te zien.

orginele bruidsfotografie

De ochtend verliep heel relaxt. Bjelke bereidden zich samen met de meiden voor in de ene kamer en Bart samen met de jongens in de andere. De ruimtes waren prachtig en het licht scheen mooi naar binnen. Ze hadden een ruime planning, waardoor er geen stress was. Die ontspannen sfeer zie je ook terug in de foto. Natuurlijk was er een beetje gezonde spanning, maar dat hoort erbij!

bruiloft moeder dochter foto
trouwringen fotografie
bruiloft kasteel aankleden

Leuk detail: Bjelke & Bart hadden eigenlijk een liefdesdag gepland. Ze waren in eerste instantie niet van plan om te gaan trouwen en hadden dat ook tegen iedereen gezegd. Maar halverwege de voorbereidingen kregen ze toch kriebels en hebben ze de liefdesdag omgetoverd tot een verrassingsbruiloft. Dat kregen de gasten pas te horen bij de ceremonie. De reactie van iedereen was prachtig!

details winterbruiloft
trouwlocatie kasteel amerongen
winterbruiloft utrecht

De ceremonie was emotioneel en heel persoonlijk. Hier en daar werd een traantje weggepinkt. De kinderen werden erbij betrokken door het tekenen van de kinderakte. Ze zaten trots op de eerste rij.

bruiloft met kinderen amerongen
professionele bruidsfotografie amerongen
fotograaf bruiloft
trouwen in de winter
bruidsfotografie kasteel amerongen
trouwen winter fotograaf
professionele fotografie bruiloft kasteel

Belangrijke momenten

Na het ja-woord gingen Bjelke en Bart de ruimte uit en heel voorzichtig liep ik achter ze aan. Samen hadden ze hun momentje en ook dat heb ik vast kunnen leggen. Zo veel liefde en puurheid.

trouwfotograaf amerongen
fotograaf kinderbruiloft
bruidsfotograaf amerongen

Wat lief om te zien! Op bovenstaande foto moet Bjelke op haar tenen gaan staan om Bart een kus te geven.

trouwreportage met kleine kinderen
bruidspaar met kinderen
trouwfoto's met kinderen

Spontane bruidsfotografie met hele gezin

Naast foto’s van het bruidspaar alleen maken we natuurlijk ook foto’s van het gezinnetje samen. Iedereen is zo mooi gekleed!
En kijk nou hoe schattig het is dat de jurk van haar dochertje matcht met de trouwjurk van Bjelke.

creative trouwfoto's
trouwen in januari

Foto’s van het bruidspaar

Ik neem altijd een uurtje de tijd om samen met het bruidspaar een rondje te wandelen. Op de mooie plekken stoppen we even om leuke foto’s van hun samen te maken. De mooiste foto’s zijn spontane foto’s, dus ik laat ze lekker hun ding doen. Het is belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt, hierdoor worden de foto’s ook het mooiste. En kijk nou zelf, die lach is echt!

leuke trouwshoot
huwelijksfotografie bruiloft

Bruidsfotografie, kleur of zwart-wit?

Komen trouwfoto’s nou het mooist uit in kleur of in zwart-wit? Tja, dat is echt smaak. Hier is ook niet één waarheid voor. Meestal als ik een foto maak voel ik al: ohhh, die moet echt in zwart-wit! Die foto stuur ik dan zowel in kleur als in zwart-wit door, zodat je zelf kan kiezen.

romantische winterbruiloft utrecht

Tijdens de ceremonie maak ik foto’s van het bruidspaar, maar ook van familie en vrienden. Het hele plaatje compleet, dat is wat telt. Zo kun je het op een later moment nog allemaal nabeleven.

trouwen kasteel amerongen

We hebben Sharon gekozen als fotograaf op onze feestdag op basis van de spontane, niet geposeerde foto’s op haar website. Deze spraken ons meteen aan. Het contact met haar was vanaf het begin fijn en ook op de dag zelf was Sharon een prettige persoon om om ons heen te hebben, zonder op te vallen tussen de gasten. Ze werkt professioneel en wist precies hoe ze ons moest begeleiden naar de juiste bruidsfotografie. Het eindresultaat is nog mooier dan verwacht. Sharon is een topper! – Bjelke

Dankjewel Bart & Bjelke voor jullie lieve woorden en alle goede zorgen. Jullie enthousiasme is aanstekelijk! Ik hoop dat jullie nog heeeeeeel vaak even het trouwboek erbij pakken en samen nagenieten.