productfoto zeeland

Sfeerfoto’s website

Beko wilde graag nieuwe sfeerfoto’s voor de website. Mooie sprekende foto’s die in lijn liggen met de huisstijl. Daarnaast wilden ze ook graag packshots van de producten. Packshots zijn foto’s het product zonder styling en met een vrijstaande achtergrond.

Deze fotoshoot gaat het om taart-verpakkingen. De mooiste taarten stonden in mijn studio. Het allerbelangrijkste is dan ook dat de verpakkingen snel en goed gefotografeerd worden, zodat de taart nog mooi tot zijn recht komt in de verpakking. Er stond voor vandaag een hele berg klaar met producten, dus we konden meteen aan de slag. Positieve energie en knallen!

Fotografie Landerd
productfotograaf zeeland

Professionele foto’s website

De verpakkingen zijn milieuvriendelijk en stevig. Dit laten we terug komen in de sfeerfoto’s voor op de website. Het gevoel hebben we versterkt door middel van natuurlijke attributen. Belangrijk hierbij is dat het iets toevoegt aan de foto en niet zorgt voor afleiding.

Van te voren hebben we goed over deze accessoires nagedacht: groen servies en tafelkleed, bloemen, bladeren en houten dienbladen. Hiermee hebben we een sfeer neer gezet waardoor je een natuurlijk effect krijgt. We hebben veel verschillende achtergronden gebruikt zodat de fotoserie divers wordt. Zo kunnen we ze overal voor gebruiken.

productshoot studio

Productfoto’s

Productfoto’s maken altijd deel uit van een serie. Naar mijn mening mag je niet zien dat er later foto’s zijn bijgevoegd en dus kijk ik op het moment van fotograferen goed naar de huidige fotoserie. Denk hierbij niet alleen aan het standpunt, maar ook de belichting moet precies hetzelfde zijn en aansluiten bij de foto’s die al op de webshop staan.

Deze packshots maak ik vervolgens vrijstaand en lever in hoge kwaliteit aan in zowel PNG als JPG. Zo zijn ze direct inzetbaar.

productfoto taart
sfeerfoto product studio
Sfeerfoto's website
packshot gebak
fotoshoot studio product
product fotograaf

Video

Naast deze sfeer- en productfoto’s wilde Beko ook graag een mooie video hebben van de producten. Ook is hier weer het doel om te laten zien hoe milieuvriendelijk en stevig de doos is. De sfeer moet passen bij de huidige huisstijl.

Vooraf hebben we de shots bedacht en de voice-over bepaald. Dit is erg belangrijk, zodat we direct efficient aan het werk kunnen gaan. Dit is het resultaat geworden!

Product studio Uden
sfeerfotografie uden
gebaksdozen fotografie