Zwangerschapsfotograaf Zeeland

Rozemarijn had ik al een aantal keer eerder voor mijn camera. Haar eerste zwangerschap mocht ik ook vastleggen, evenals de newbornshoot van de toen oh zo kleine Casper. Superleuk om zo betrokken te zijn bij een gezinnetje en het helemaal te zien groeien.

De vorige zwangerschapsshoot hadden we thuis gedaan. Ditmaal gingen we naar de Bedafse Bergen. En natuurlijk mochten foto’s van de grote broer Casper niet ontbreken.

We hadden bewust voor deze locatie gekozen, zodat Casper lekker kon spelen en zich niet verplicht voelde om op de foto te gaan. Want wanneer je kinderen gaat dwingen, werkt het helemaal niet. Nu kon hij lekker in bomen klimmen en af en toe kwam hij gezellig bij papa en mama knuffelen. Dan krijg je de meest spontane foto’s waar je je kindje echt in herkend. De sfeer voelt dan voor iedereen ontspannen en dat zie je weer terug in de foto’s.

zwangerschapsfotograaf zeeland

Fotoshoot in de natuur

Bij een buitenshoot ben je natuurlijk afhankelijk van het weer. Het hoeft niet prachtig weer te zijn voor een zwangerschapsshoot, als het maar droog is. Bij deze shoot van Rozemarijn en haar gezinnetje scheen de zon volop. Dat geeft een lekker zomers sfeertje.

Je kan ook kiezen om in de studio zwangerschapsfoto’s te laten maken. Ook dan kun je weer toffe dingen. We variëren dan veel met licht. Ook kun je dan mooie foto’s maken met een blote buik.

moeder zoon zwangerschapshoot
buiten fotoshoot zoon
vader zoon foto locatie
familieshoot ouder zoon
ouders zoon locatieshoot
gelukkig gezin locatieshoot
coupelshoot locatie
happy family fotoshoot

Fotoshoot kinderen

Tijdens de fotoshoot houd ik veel rekening met de kinderen. Ze mogen lekker spelen. Wanneer ze zo druk bezig zijn merken ze vaak helemaal niet dat er een camera op hun gericht is.

Casper genoot met volle teugen. We deden wedstrijdjes rennen door het zand, klom in de bomen en mocht op papa’s nek. Tussendoor kwam hij mama een knuffel geven en legde hij zachtjes zijn handje op haar buik. Ook die momentjes zijn te mooi om niet vast te leggen!

twee handen op een buik shoot

Welke stijl?

Voorafgaand aan de shoot bespreek ik we altijd de soort foto’s en de stijl. Ook laat ik tussendoor wat foto’s zien zodat je kunt aangeven wat voor foto’s je aanspreken en welke niet, dan kan ik daar tijdens de shoot meteen rekening mee houden. Hierdoor weet ik altijd zeker dat jullie blij zijn met de foto’s.

zwangere moeder locatie
zwangerevrouw fotoshoot locatie
moeder zoon fotoshoot

zwangerschaps shoot locatie
vader moeder fotoshoot

Kleding

Veel mensen vragen vaak wat voor kleding ze aan moeten trekken voor de shoot. Ik had van te voren aangegeven dat het slim is om meerdere kleding setjes mee te nemen, maar ik zou niet voor wit kiezen, dan hoef je ook niet bang te zijn voor vuile kleding. Door meerdere kleding setjes mee te nemen kun je ook variatie maken in de foto’s. Ook raad ik het altijd aan om seizoenskleding aan te doen wanneer de shoot buiten is. Dit past net wat beter bij de sfeer van de foto’s zelf waardoor je echt een geheel krijgt.

gelukkige familie fotohoot
fotoshoot op locatie zoon

Zwangerschapsfotograaf Zeeland?

Ben jij op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zeeland? Wel het dorpje he, niet de provincie ;). Mijn studio bevindt zich in Zeeland, Brabant. Vlakbij Uden. Gelegen op een half uurtje rijden van Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven.