spontane foto's met vriendje

Loveshoot buiten

Britt wilde graag leuke foto’s van haar en haar vriendje. Ze koos voor een loveshoot buiten, dan krijg je namelijk echte spontane foto’s. Samen liepen we door het zand om de perfecte plekjes te vinden.

professionele foto buiten maken
relatieshoot
fotos buiten maken
Loveshoot buiten uden
loveshoot in de zon

Scherptediepte
We kwamen op veel mooie plekjes om foto’s te maken. Omdat de loveshoot in de natuur was, kon ik spelen met de scherptediepte. Door bijvoorbeeld net voor een tak te gaan staan, kwam die tak mooi onscherp op de foto en kwam het verliefde stelletje juist heel mooi scherp op de foto. Dat geeft net dat extra’s aan je foto.

loveshoot buiten
cadeau valentijnsdag
loveshoot op locatie

Wat hadden ze veel over voor de foto’s. Dat vind ik altijd het leukste. Ze klommen de bomen in, renden door het zand… wat ik ook bedacht ze vonden het goed. Dit maakt de foto’s leuk, want ze vergaten helemaal dat er een camera was waardoor de foto’s lekker spontaan zijn geworden! Tijdens het nabewerken heb ik ook wat foto’s in zwart wit bewerkt, omdat dit ook een hele rustige, mooie sfeer geeft.

(Tip, trek dus iets aan wat mooi is, maar wat ook een beetje vies mag worden).

originele cadeau vriendje

fotoshoot met vriendje buiten
foto's loveshoot zwartwit

Waarom een loveshoot?

Nou, ten eerste omdat het heel erg leuk is om samen te doen! Je creert een mooie herinnering. Vaak wordt het ook als cadeau gegeven aan elkaar, of worden de foto’s van de loveshoot gebruikt op de trouwkaart. Ook kun je bij een loveshoot een beetje wennen aan de camera voor als je denkt dat je niet fotogeniek bent. De fotoshoot kan bij mij in de fotostudio plaatsvinden of op locatie. We kijken naar wat het beste bij jullie past.

spontane loveshoot