bruidsfotograaf in brabant

Bruidsfotografie Ewijk

Cindy & Thijs kozen voor een intieme bruiloft in Ewijk, bij Slot Doddendael. Een locatie waar ik vaak een familie fotoshoot, vriendinnenshoot en loveshoot heb mogen verzorgen. Prachtig, tussen het groen van de bossen en de dijk. En als het weer dan ook nog mee zit, kan het niet meer stuk. En yes, dat geluk hebben we vandaag!

Bruidsfotografie in ewijk
fotoshoot trouwdag
Bruiloft fotoshoot ewijk

Stap 1: Kennismaken bruidspaar

Van te voren plan ik altijd een kennismakingsgesprek, zodat ik weet wie er voor mijn lens staat. Voor bruidsparen is het vaak allemaal nieuw, dus ik deel graag mijn tips. Ook bladeren we altijd even door mijn trouwboeken heen, zodat ik kan proeven van welke foto’s het bruidspaar blij wordt (en ook van welke niet!) Tot slot nemen we grof de planning van jullie trouwdag door. Hier kan ik je ook bij helpen als jullie dat fijn vinden.

Bruiloft fotografie in ewijk
Bruiloft foto
Bruiloft fotografie ewijk

Stap 2: Loveshoot

Sommige mensen denken dat ze nooit goed op foto’s staan en worden er zelfs een beetje zenuwachtig van. Dat is echt totaal niet nodig want je hoeft alleen maar te genieten. Ik maak bewust spontane, ongeposeerde foto’s. Dus het is alleen maar leuk!
Je kunt er ook voor kiezen om voorafgaand aan de bruiloft een loveshoot te boeken. Je ervaart dan dat het niet eng is om voor de camera te staan. Daarnaast heb je prachtige foto’s samen.

Tip: de foto’s van de loveshoot zijn extra leuk om te gebruiken op de uitnodiging!

fotografie bruiloft ewijkjpg

trouwfotograaf in ewijk
Bruiloft in ewijk
Bruiloft ewijk fotografie

Stap 3: De laatste details

Een paar dagen voor de bruiloft ontvang ik altijd de definitieve planning en hebben we even contact of er nog dingen gewijzigd zijn. En dan is het aftellen! Als het goed is, is bijna alles nu geregeld voor jullie grote dag en hoeven jullie je nergens meer zorgen over te maken.

Bruiloft fotoshoot Cindy, Thijs
fotografie bruiloft ewijk

Stap 4: DE DAG!

Jaa, het is eindelijk zo ver: de bruiloft! Het is helemaal jullie dag. Vanaf het moment dat je je bed uitkomt. Vandaag is het de dag van Cindy & Thijs. Ik tref ze in de mooie bomenlaan. De zon schijnt en er is niemand op de weg.
Bruiloft fotoshoot in ewijk

Bruiloft foto
bruidsfotografie ewijk

Trouwen Slot Doddendael Ewijk

De ceremonie was prachtig. En wat hadden we een geluk met het weer. Cindy & Thijs zaten onder een grote boom. De lichtstralen kwamen door de bladeren heen. Het was mooi om naar te kijken. Er was livemuziek en iedereen, stuk voor stuk, genoot zichtbaar. Het was een feestje om vast te mogen leggen. En ze straalden!

bruiloft ewijk
trouwen in de buitenlucht
bruiloft buiten
Tijdens de ceremonie merk je trouwens helemaal niet dat ik er ben. Ik leg de momenten vast zoals ze zijn, van de hele kleine details tot een overzichtfoto. Zo kun je strakjes alles herbeleven wanneer je naar de trouwfoto’s terugkijkt.
trouwen in ewijk

Schitterende bruidsfotografie gekregen! Contact was erg prettig en het maken van de trouwfoto’s was heel gezellig. We hadden niet gedacht zoveel mooie foto’s te hebben na onze prachtige dag! Dankjewel Sharon. – Cindy