Vriendinnenfotoshoot buiten

Janneke wilde graag haar zus verrassen met een vriendinnenfotoshoot buiten. Het is al november, dus de kans dat het heel koud zou zijn of dat het ging regenen was natuurlijk aanwezig. We besloten in de buurt van mijn studio af te spreken, zodat we altijd naar binnen konden uitwijken als het nodig was.

Fotoshoot als verrassing

De fotoshoot heeft Janneke tot het laatste moment geheim kunnen houden. Heel leuk! Het enige wat ze verklapt heeft aan haar zusje was dat ze er mooi uit moest zien. Zou het een date zijn? was nog heel even haar gedachte. Toen ze na een uur rijden de auto uitstapte zag ze mij met een camera staan. “Een fotoshoot, leuk!” riep ze. Voor mij natuurlijk ook fijn dat ze de verrassing leuk vond!

vriendinnenfotoshoot buiten
Vriendinnenfotoshoot zwartwit
vriendinnen fotoshoot
Vriendinnen fotoshoot zwartwit

Mooie foto’s van jezelf en van elkaar

Tijdens de vriendinnenfotoshoot is het natuurlijk ook leuk om meteen een nieuwe profielfoto voor jezelf te maken. Doordat je samen bent en de fotoshoot heel ontspannen (en gezellig!) is, is een foto van jullie apart maken opeens helemaal niet meer spannend of ongemakkelijk. Tussendoor bespreken we de foto’s ook, zodat je er precies op komt zoals je graag zou willen.

vriendinnen buiten fotoshoot

buiten vriendinnenfotoshoot
zwartwit vriendinnenshoot

Foto’s in kleur en in zwartwit

Het is leuk om een deel van de fotoshoot in kleur te hebben en ook een deel in zwartwit. Sommige foto’s komen juist het mooist uit in zwartwit, andere juist weer in kleur. Vaak als ik een foto zie weet ik meteen of ik hem om zou zetten of niet. Dat doen we trouwens altijd in overleg en we kijken naar wat jij mooi vindt.

Vriendinnenfotoshoot zwartwit zeeland
vriendinnenshoot buiten op locatie
spontane vriendinnenshoot
vriendinnenshoot buiten