Bruiloft Watergoed Valburg

Wat was dit een stoere bruiloft! Ik mocht fotograferen bij de bruiloft van Robert en Ilona in Valburg.

fotograaf bruiloft

Hoe gaat zo’n bruidsreportage nou in werk? 

Voor de bruiloft nodig ik het bruidspaar uit in mijn studio om even de dag te bespreken. Hierdoor weet ik altijd precies waar het bruidspaar blij van wordt, van welke stijl ze houden en hoe de dag zal verlopen. Ik laat ook altijd trouwalbums zien, om inspiratie op te doen. Tot slot geef ik tips. Hierdoor zijn we beide perfect voorbereid!

bruiloft fototgrafie
voorbereiding fotografie bruiloft

Trouwfoto’s aankleedmoment

En dan is het zo ver! Bij Ilona en Robert begon ik met het fotograferen van het aankleden. In de woonkamer hadden ze een groot doek gehangen zodat ze beide apart aan konden kleden. Je kon elkaar niet zien, maar wel horen. Spannend!

De familie was ook al aanwezig om mee te helpen. Nadat iedereen er klaar voor was liep Robert naar buiten met zijn twee dochters om aan te bellen. En wat stond er nou voor de deur? Een prachtige Landrover! Robert heeft al heel zijn leven een grote passie voor Landrovers en die passie mag hij nu delen met Ilona.

bruiloft fotografie valburg

bruidsjurk fotograaf
fotoshoot trouwen

Naast de bruidsjurk van Ilona hingen twee kleinere jurkjes, voor de dochters van Robert en Ilona! Ook hun mochten in prachtige jurken de dag meemaken.

jurk detail foto
detail foto bruiloft
bruiloft voorbereiding
aanbelmoment foto
detailfoto bruiloft
bruiloft foto spontaan

Fotoshoot bruiloft

We reden meteen door naar Zandziebar. Dit is een mooie vlek met water en bruggetjes. Aan de overkant zag je de ceremonietent van Robert en Ilona. Hier hebben we foto’s gemaakt van Robert en Ilona samen, het gezinnetje en de twee dochters alleen. Het was helaas redelijk koud, maar dat mocht de pret niet drukken! Met veel gedans en gespring bleven we toch lekker warm. Natuurlijk moesten er ook wat familiefoto’s gemaakt worden van het gezinnetje bij de Landrover!

fotoshoot bruiloft

shoot bruiloft
fotoshoot bruidsmeisjes
bruiloft foto
fotograaf bruiloftsreportage
fotoshoot kinderen bruidspaar
fotoshoot kinderen buiten
fotograaf trouwen
ouders kinderen fotoshoot
fotoshoot zusjes bruiloft
bruiloft valburg
bruiloft reportage

Fotograaf ceremonie

Na de fotoshoot zijn we naar Watergoed in Valburg gegaan. Hier stond een prachtig ceremonietent klaar voor Ilona en Robert. Bij de ceremonie fotografeer ik niet alleen het bruidspaar, maar ook de gasten. De reactie van bijvoorbeeld familie is erg mooi om later terug te zien. Na de ceremonie heb ik foto’s gemaakt van Robert en Ilona en met alle belangrijke mensen om hun heen.

trouw reportage

trouw foto zwart wit
trouwen fotografie
bruiloft ceremonie
ringen fotograaf
ceremonie fotograaf
fotoshoot bruiloft trouwen

Feest

Na de ceremonie bleef ik nog om foto’s te maken van het eten, de gasten en natuurlijk het feest. Ik loop rond om de mooiste momenten vast te leggen. Ilona en Robert hadden geregeld dat de gasten allemaal een rondje konden rijden in een Landrover over het terrein van Watergoed. Natuurlijk moesten daar ook actiefoto’s van gemaakt worden! Bij het feest fotografeer ik de eerste dans, en daarna nog vaak een uurtje zodat je een goed beeld krijgt van de sfeer. En dan kan het bewerken beginnen!

feest bruiloft
trouwreportage fotografie