Familie fotoshoot Bedafse Bergen Uden

Gert-Jan wilde graag een familie fotoshoot op de Bedafse Bergen in Uden. Het was vakantie dus de kinderen waren lekker thuis waardoor we in de middag al konden afspreken. En wat hadden we een geluk, het zonnetje scheen! De grote zandvlakte hadden we helemaal voor ons zelf. Handig, dan kun je namelijk gaan staan waar je wilt.  De jassen konden uit zonder dat we het te koud hadden. Een fotoshoot met jas aan vind ik zonde!

Familiefotograaf

Fotoshoot in de natuur

Familiefoto’s maken bij Bedaf blijft leuk, vooral omdat het een heel relaxte en rustige plek is. Tijdens de wandeling kwamen we veel leuke plekjes tegen. Meestal loop ik op locatie een klein rondje want dan voel je je net iets meer op je gemak. Ik hou namelijk niet van het echt poseren. Nu kun je gewoon lekker wandelen, heb je een leuke middag samen en heb je foto’s waar je echt als jezelf opstaat.

Vader dochterfoto
Professionele familliefoto
Vader zoon foto
Familliefotograaf uden
Locatie fotoshoot

Tijdens een familie fotoshoot maak ik foto’s in alle combinaties: het gezin samen, de ouders, de kinderen , vader-zoon, moeder-dochter, noem maar op. Op die manier krijg je een mooi gevarieerde serie.

Familie fotoshoot Bedafse Bergen Uden

Een goede en mooie fotoshoot gehad. Leuke invalshoeken en daardoor geen standaard foto’s. Al met al was het een zeer prettige ervaring – Gert-Jan

Lovefotograaf op locatie
Koppelfoto
Papa en mama

Wil jij met jouw gezin ook graag een relaxte familieshoot in de regio van Nijmegen, Eindhoven of Den Bosch? Een shoot waarbij ik de tijd neem om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt? Neem dan gerust contact met me op, dan leg ik je graag uit hoe ik te werk ga.

Fotoshoot op locatie
Locatie photoshoot uden