Slapende Baby Foto

Shoot newborn verwarmde studio

Wil je graag een shoot newborn om je kleintje prachtig te laten vastleggen nu je kindje nog zo klein is? Maak na de geboorte zo snel mogelijk een afspraak. Het mooiste is als de shoot plaatstvind binnen de eerste twee weken.

Een verwarmde studio is heel essentieel. Dit is namelijk veel prettiger voor het kindje. Probeer wel van te voren te voeden. Ik snap dat het niet altijd te plannen is, maar een baby fotograferen met honger is niet aan te raden ;). Probeer dus net van te voren te voeden. Wat nou als ze tussendoor honger krijgen? Dan stoppen we even. We kijken tussendoor hoe het kleintje reageert en doen niks wat niet goed voelt.

Shoot newborn thuis
Wil je toch liever een newbornshoot bij jouw thuis? Dat begrijp ik helemaal en is geen probleem. Ik kom met liefde naar jullie toe. Maak jullie slaapkamer lekker warm.

Kindje Gelukkig Studio
Papa Mama Kindje Foto
Shoot newborn verwarmde studio

Slapen

We beginnen meestal wanneer het kindje nog slaapt. Wanneer ze dan halverwege de shoot wakker worden, vinden ze het meestal niet zo erg en zijn ze nog lekker rustig. Andersom is een stukje lastiger. Kindjes halverwege in slaap brengen is veel moeilijker. Soms komt het voor dat het kindje helemaal niet wilt slapen. Dat is niet erg, foto’s met ogen open zijn ook prachtig!

Baby Slapen Fotostudio Zeeland
Voetjes Baby Fotoshoot

Bij deze shoot newborn lag het kindje heerlijk te slapen terwijl wij druk bezig waren om mooie foto’s te maken. Toen wij het tijd vonden dat het kindje wakker werd zodat we ook nog mooie foto’s konden maken van de oogjes, was ze het daar niet helemaal mee eens. De ouders probeerde van alles om haar wakker te maken, maar de oogjes bleven mooi dicht. Uiteindelijk besloten we dat we toch wel veel mooie foto’s hadden, dus ik begon met het opruimen van mijn camera. En ja hoor, de oogjes waren dan eindelijk open! Snel de camera weer aan en toch nog wat leuke foto’s kunnen maken van het kindje met de ogen open.

Newborn Fotografie Landerd
Baby zwartwit fotografie
Baby Fotoshoot

Detailfoto’s shoot newborn

Newborn shoots hou ik altijd lekker natuurlijk. Vooral de details van het kindje zoals de kleine handjes en voetjes en de liefde tussen de ouders en de baby vind ik mooi om vast te leggen. De eerste paar weken gaan zo snel, dat het erg bijzonder is om er professionele foto’s van te hebben.

Lief foto camera
Ouders Baby Gelukkig
Papa kindje kus