fotografie vriendinnen

Vriendinnenshoot buiten

Eveline koos voor een vriendinnenshoot buiten om de vriendschap te vieren. Ze zijn al jarenlang goede vriendinnen en dat wilden ze graag vieren! Zeker in de lente krijg je dan een mooie sfeer buiten.

We spraken af in begin april en wat hadden we een geluk met het weer. Het was lekker warm en het zonnetje scheen prachtig. Het leek wel zomer!

vriendinnenshoot buiten
spontane vriendinnenshoot

Spontane foto’s

De stemming zat er meteen lekker in! De meiden hadden lekker veel lol en dat is te zien op de foto’s. De vriendinnenshoot was op een mooi natuurgebied in Uden en de meiden klommen in de bomen, lagen door het zand en stonden voor de mooiste bomen om een leuke foto te krijgen. Hierdoor zijn de foto’s ook heel spontaan geworden wat echt bij de meiden past. Niks was te gek voor ze.

fotograaf landerd
Portretfoto bos
fotografie landerd vriendinnen

Portretfoto’s

Natuurlijk maak ik ook wat portretfoto’s voor de meiden. Die kunnen ze gebruiken voor social media en als portretfoto wat altijd handig is. Ook hierbij hebben we vooral gekozen voor een wat lossere foto.

We maken hier trouwens een hele serie van en die laat ik tussendoor ook zien. Zo kun je aangeven welke je mooi vindt en weet je zeker dat je er blij mee bent.

Vriendinnenshoot buiten sharon willems
vriendinnenshoot uden

Verschillende settings

Van te voren had ik al aan de meiden gevraagd of ze verschillende setjes kleding mee wilden nemen. Hierdoor krijg je meer variatie in de foto’s. Ook hebben we wat foto’s gemaakt van verschillende groepjes van twee. Ook altijd leuk! We hebben foto’s gemaakt met een onscherpe boom op de achtergrond, foto’s in het zand en zelf foto’s in een boom!

Na de shoot heb ik alle foto’s bewerkt en naar de meiden gestuurd. Samen hebben ze hier de 20 mooiste foto’s uitgekozen en die heb ik in hoge kwaliteit naar ze doorgestuurd. Ze hebben er een mooie serie aan over gehouden!

spontane fotoshoot natuur
vriendinnenshoot nijmegen

Wil jij samen met jouw vriendinnen ook een vriendinnenshoot buiten? Of liever in de studio? Neem even contact op dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

vriendinnenfotoshoot landerd
Vriendinnenshoot bos
fotoshoot natuur