Newborn shoot aan huis

Newborn shoot Uden aan huis

Robin en Jolijn wilden graag professionele foto’s hebben van hun zoontje. Het liefst een newborn shoot aan huis, lekker vertrouwd en zo hoef je zelf niet de deur uit.

Newborn shoot Uden met echo

Professionele babyfoto

Persoonlijke newborn shoot

Je kunt de newborn shoot helemaal persoonlijk maken en eigen spulletjes gebruiken. Bij de foto hieronder hebben we de echo foto gebruikt. Ook hebben we de gebreide omslagdoek van Jolein gefotografeerd. Ik neem zelf altijd dekentjes mee, maar het is ook altijd leuk om persoonlijke spulletjes op de foto te zetten. Denk aan een knuffeltje wat bijvoorbeeld je moeder gemaakt heeft.

Pas geboren baby
Baby met ouders foto
New bornshoot uden

Gevarieerde fotoserie

Natuurlijk draait het om het kindje, maar het is ook leuk om ook foto’s te hebben van jullie als gezinnetje. Meestal vindt een newborn shoot plaats in de eerste twee weken na de geboorte.

Baby met papa
Newborn met mama

Newborn shoot thuis of in de studio?

Een newborn shoot is mogelijk in de fotostudio in Zeeland (Brabant), maar ook is het mogelijk om de shoot thuis te doen als dat makkelijker uitkomt. In de slaapkamer is het wel een beetje passen en meten, maar vaak past het allemaal. Je kunt je op de fotoshoot voorbereiden door vast de nachtkastjes leeg te maken en zoveel mogelijke storende accessoires uit de slaapkamer te halen. Hoe rustiger, hoe mooier.

Vind je je slaapkamer niet mooi en/of voel je je goed om naar de studio te komen? Ik maak het lekker warm en we hebben hier alle ruimte.

Professionele newborn shoot uden thuis

Is het kindje rustig?

Als het kindje rustig is begin ik altijd met foto’s van het kindje alleen. Mocht het kindje halverwege toch gaan huilen, dan kan hij lekker tegen papa of mama aankruipen en gaan we verder met de foto’s van het gezinnetje samen. Zo dichtbij de ouders worden ze vaak snel weer relaxt.

Newborn fotoshoot
Newbornshoot aan huis
Professionele newbornshoot aan huis

Oh, het licht viel prachtig de slaapkamer binnen en de kleine lag lekker te slapen. Halverwege de newborn shoot werd hij wakker en dus hadden we foto’s met zowel de ogen open als dicht. Beide heeft zo z’n voordelen en zijn mooi! Nu hadden we geluk en kregen we beide. Een gevarieerde serie.

Wil jij ook een newborn shoot uden aan huis? Stuur even een berichtje en we plannen samen iets in.

Ontzettend bedankt voor de prachtige foto’s, een tastbare herinnering voor het leven! – Robin & Jolein